Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most hétvégén elvesztettem a...

Most hétvégén elvesztettem a szüzességemet! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval vasárnap lefeküdtem egy sráccal és nagyon jó volt nekem !Ő nehezebben ment el de ő is élvezte.Éreztem hogy másnap is ugyanúgy kíván.Ezzel a sráccal már találkoztam de nem volt semmi egy csók sem. Most szülinapom volt és neki is és így a buliban egymáshoz keveredtünk!Lefeküdtem vele és másnap mondtam neki hogy nem muszáj keresnie mert mondta h megkeres.na következő nap meg is keresett de nem írt semmit csak bejelölt facen és ennyi!Szeretnék még vele egyszer lefeküdni de ő nem keres. szerintetek miért nem keres? Ha egy pasi nem keres akkor az azt jelenti h neki nem volt jó?és nem jelentett neki semmit hogy neki adtam a szüzességemet?és nem akar mégegyszer megkapni?
2015. jan. 20. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Az első nagyon meghatározó.

Én nem is tudtam volna igazi szerelem, több hónapos kapcsolat, tisztelettudat a másik felé, szenvedély... nélkül.

Amúgy meg nem tudom. Aki ilyen helyzetbe keveredik az valamit nagyon elcseszett. De ha már elrontottad az első igazi gyönyörét, akkor az lenne a legjobb ha összejönnétek, csak lehet könnyen kaphatónak hisz és nem akar egy könnyűvérű nőt, aki csak úgy odaadja a szüzességét. Mert ugye te ezt tetted. Odaadtad magad.

A férfiak az igazi értéket abban a nőben látják, aki tartja magát és meg kell hódítani.

Dugni mindenkit jó persze, de komoly kapcsolathoz ilyen nőket keresnek.

Más ötletem nincs, de próbáld meg helyre hozni, nehogy aztán sírás legyen a vége.

2015. jan. 20. 21:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor keressen vagy ne keressen? Nem kellett volna azt mondanod, hogy nem muszáj keresnie, még az is lehet, hogy félreértette. Ha ő nem ír, írj rá, hogy szeretnél vele találkozni.
2015. jan. 20. 21:04
 13/25 A kérdező kommentje:
Érdekes ki mit ír! 23 éves voltam és még nem voltam senkivel és igen jól esett senki mással nem voltam csak vele .És amikor megtettem nem éreztem kellemetlenül magam nagyon jó volt.Megértem rá nekem ez kellett!Érdekes hogy miket írtok milyen vagyok de amikor azt írtam hogy szűz vagyok 22 évesen akkor meg az volt rá a válasz hogy szégyen már ez!Nem ezért csináltam hanem mert úgy hozta a szituáció és mert megakrtam tenni és ami a legfontosabb nem bántam meg!És igen ismét lefeküdnék vele!
2015. jan. 20. 21:11
 14/25 anonim válasza:
51%
Szilvásbuktát mert szeretem.
2015. jan. 20. 21:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"mondtam neki hogy nem muszáj keresnie"

"szerintetek miért nem keres?"

Őőő. Vond le a következtetést...

2015. jan. 20. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
A vesszőt ismered? Khm..., mármint írásjelként?
2015. jan. 20. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon általában nagyon szeretnek előítéleteket alkotni. Nagyon nem szabad a véleményére hagyatkozni senkinek se.

23 éves létedre, ha te le akarsz feküdni valakivel szíved-jogod. Csak azt nem kellett volna mondanod neki, "hogy nem muszáj keresnie". Így most azt hiheti, hogy te csak az egy éjszakás kalandok híve vagy.

Azért mondtad neki mert ö azt mondta, hogy megkeres? Ez jó! Akkor szeretne veled lenni később is. Szerintem érdemes lenne felkeresned őt és elmondanod neki, hogy amit akkor mondtál nem gondoltad komolyan.

2015. jan. 21. 08:15
 18/25 anonim ***** válasza:
6%
gratulálok, emlékezetesre sikerült a szüzességed elvesztése. jól kihasználtak, kis ribi!!
2015. jan. 21. 09:00
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
Olyan sötétek itt egyesek. Lefeküdt valakivel, élvezte, ennyi. A szex jó dolog. Mások megszólása rossz.
2015. jan. 21. 11:57
 20/25 anonim válasza:
100%
Egyet nem értek...az addig rendben van hogy elveszteted az is hogy akarod még. De! Miért mondtad a srácnak azt hogy ne keressen téged ha ő azt mondta h keresni akar?Én nem mondanám nagy "keresésnek" hogy bejelölt téged a facen. Ez szerintem össze zavarta őt, mert gondolj a helyzetébe. Legegyszerűbb megoldás beszélsz vele személyesen. Lehet a végén csak egy éjszakás kaland volt , de ezeket a kérdéseket tőle kell megkérdezned és nem tőlünk :)
2015. jan. 21. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!