Most hétvégén elvesztettem a szüzességemet! Mit csináljak?
Hány éves vagy?
Az első nagyon meghatározó.
Én nem is tudtam volna igazi szerelem, több hónapos kapcsolat, tisztelettudat a másik felé, szenvedély... nélkül.
Amúgy meg nem tudom. Aki ilyen helyzetbe keveredik az valamit nagyon elcseszett. De ha már elrontottad az első igazi gyönyörét, akkor az lenne a legjobb ha összejönnétek, csak lehet könnyen kaphatónak hisz és nem akar egy könnyűvérű nőt, aki csak úgy odaadja a szüzességét. Mert ugye te ezt tetted. Odaadtad magad.
A férfiak az igazi értéket abban a nőben látják, aki tartja magát és meg kell hódítani.
Dugni mindenkit jó persze, de komoly kapcsolathoz ilyen nőket keresnek.
Más ötletem nincs, de próbáld meg helyre hozni, nehogy aztán sírás legyen a vége.
"mondtam neki hogy nem muszáj keresnie"
"szerintetek miért nem keres?"
Őőő. Vond le a következtetést...
Ezen az oldalon általában nagyon szeretnek előítéleteket alkotni. Nagyon nem szabad a véleményére hagyatkozni senkinek se.
23 éves létedre, ha te le akarsz feküdni valakivel szíved-jogod. Csak azt nem kellett volna mondanod neki, "hogy nem muszáj keresnie". Így most azt hiheti, hogy te csak az egy éjszakás kalandok híve vagy.
Azért mondtad neki mert ö azt mondta, hogy megkeres? Ez jó! Akkor szeretne veled lenni később is. Szerintem érdemes lenne felkeresned őt és elmondanod neki, hogy amit akkor mondtál nem gondoltad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!