Érdemes egy 25 évvel idősebb pasival elveszteni a szüzességem? Többi lent.
6-os vagyok.
Gratulálok 8-as, kiválóan tudsz másokat általánosítani pár mondat alapján, ráadásul szarul is.
Ha elvált a férfi akkor miért ne? Nem házasság lesz belőle. Mindketten jól járnak.
Az értékrendről annyit, hogy szerintem éppen elegem vártam. Pár hónapon belül 20 éves leszek és már rosszul érzem magam miatta. Az is lehet, hogy szerelmes leszek belé, pedig tudom, hogy ez maximum csak a testiségről szólhatna.
De ez nem jelenti azt, hogy utána ide jönnék sírni. Ha zavar, hogy valaki kiír egy kérdést, akkor menj más kategóriába, itt zömmel úgyis csak ilyeneket fogsz találni, Kedves 3-as. :)
Család barátjával ne!
Sok nagyon égőz és necces szitut szülhet!
Mindenki rohadt álszent az ilyenekkel, hogy "úgy sem lesz belőle komoly kapcsolat", meg "ebből nem lesz szerelem". Na és?
18 évesen egy olyan 16 éves lánnyal vesztettük el együtt, akivel volt egy kb. 2 hónapos fellángolásunk egymás iránt. Nagy ügy. Túléltem és nem bánkódom amiatt, hogy "jaaaaaaj, miért nem az örök szerelmemmel veszítettem el".
Kevésbé kéne álomvilágban élni.
okkal jobb élmény lesz vele, mint egy tizen- huszonéves nyomival
Ekkora baromságot...
Nem a korral van baj még is azon van vita vmiért.
Nem szabadna szerelem nélkül elveszíteni.
"Nem szabadna szerelem nélkül elveszíteni."
Szerinted. Szerintem meg a szex semmivel sem rosszabb, mint a szerelem. Persze együtt a legjobb, de önmagában a jó szex is a legcsodálatosabb dolgok közé tartozik, ami az emberrel történhet. Az életkor pedig egyáltalán nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!