Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lenne ciki az, ha egy...

Miért lenne ciki az, ha egy férfi még x korában is szűz?

Figyelt kérdés
Én nem érzem annak. Akkor talán, ha nem tettem volna azért, hogy ez változzon. De mindent megtettem, ami tőlem telhető, még sem kellettem egy lánynak sem (nem a plázacicákról van szó, náluk sosem kezdeményeztem). Szóval miért kell elítélni egy olyan embert, aki bár küzd a céljáért még nem érte el.

2015. jan. 18. 09:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#7: Teljesen igaza van a kérdezőnek abban hogy ez két emberen múlik. Hiába szeret valakit attól még nem fog erőszakat követni el rajta ha a másik nem akarja.

Én is így vagyok vele. Ami tisztán rajtam múlik abban sikereket érek el mert megvan bennem a küzdőszellem.

2015. jan. 18. 11:49
 12/22 anonim válasza:
3-as: Sosem volt ez tisztán akarat kérdése, mint ahogy te mondod, mint egy egyetem elvégzése.
2015. jan. 18. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem próbálkozik tartósan heti 5, évi 200 lánynál, az ne mondja hogy ő megpróbál mindent.
2015. jan. 18. 11:52
 14/22 anonim válasza:
És ha neadjisten több a célom, mint hogy három év próbálkozás után a sorban a hatszázadik, kizárásos alapon maradt lánynak betehessem, akkor már egy lúzer vagyok, aki semmit nem tesz a céljaiért.
2015. jan. 18. 12:02
 15/22 anonim ***** válasza:

#14-es: Ott a pont!

#13-as: Ez erős sarkítás. Egy egézséges hozzáállás a témához elég kellene hogy legyen. Ha olyan szinten hajt rá a csajokra mint írtad akkor mellette minimum nem dolgozik, nem fordít időt saját maga fejlesztésére ami csak tovább csökkenti az esélyét a lányoknál.

2015. jan. 18. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

14:

Heti 5 lány! (Évi minimum 200.)

Fogod magad egy hétvégén délelőtt vagy délután, bemész a városba sétálni. Elmész a plázába. Elmész egy ruhaboltba. 2-3 óra alatt megszólítható 5 neked tetsző lány.

Ennyi idő kell hozzá. Heti 2-3 óra kell 5 lány megszólításához. Erre kinek nincs ideje fizikailag?

2015. jan. 18. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Vagyis 15. Tehát az előző válaszom a 15-ös válaszolónak ment.
2015. jan. 18. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
Most is vasárnap délután lesz. Mi akadályoz meg bármilyen férfit is abban, hogy fürödjön, felöltözzön és sötétedésig bemenjen a városba sétálni? Elmenjen boltokba nézelődni vagy elmenjen a plázába? Semmi.
2015. jan. 18. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Ciki a verébnek, ha nem tud négy lábon szaladni, mint a macska? Miután fizikailag alkalmatlan rá, nyilván nem ciki. De sikertelenség, ami ellen tenni kell.
2015. jan. 18. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

#10 Neked meg se kellett volna születned és eggyel kevesebb gyökér lenne.

Kérdező csak akkor ciki a szüzesség, ha annak tartod. Szard le mások véleményét pláne ezen az oldalon, mert ez az oldal tele van gyökerekkel. Ez nem lóverseny nem hajt a tatár, ha így fogod fel csak magadnak fogsz ártani és egyre rosszabb lesz. Légy laza, éld rendesen az életed, ne foglalkozz a gyökerekkel és minden rendben lesz!

2015. jan. 18. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!