Miért lenne ciki az, ha egy férfi még x korában is szűz?
#7: Teljesen igaza van a kérdezőnek abban hogy ez két emberen múlik. Hiába szeret valakit attól még nem fog erőszakat követni el rajta ha a másik nem akarja.
Én is így vagyok vele. Ami tisztán rajtam múlik abban sikereket érek el mert megvan bennem a küzdőszellem.
#14-es: Ott a pont!
#13-as: Ez erős sarkítás. Egy egézséges hozzáállás a témához elég kellene hogy legyen. Ha olyan szinten hajt rá a csajokra mint írtad akkor mellette minimum nem dolgozik, nem fordít időt saját maga fejlesztésére ami csak tovább csökkenti az esélyét a lányoknál.
14:
Heti 5 lány! (Évi minimum 200.)
Fogod magad egy hétvégén délelőtt vagy délután, bemész a városba sétálni. Elmész a plázába. Elmész egy ruhaboltba. 2-3 óra alatt megszólítható 5 neked tetsző lány.
Ennyi idő kell hozzá. Heti 2-3 óra kell 5 lány megszólításához. Erre kinek nincs ideje fizikailag?
#10 Neked meg se kellett volna születned és eggyel kevesebb gyökér lenne.
Kérdező csak akkor ciki a szüzesség, ha annak tartod. Szard le mások véleményét pláne ezen az oldalon, mert ez az oldal tele van gyökerekkel. Ez nem lóverseny nem hajt a tatár, ha így fogod fel csak magadnak fogsz ártani és egyre rosszabb lesz. Légy laza, éld rendesen az életed, ne foglalkozz a gyökerekkel és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!