Szerintetek ciki ilyen korban?
Tudom tízmilliószor feltették már a kérdést csak nem ilyen korban. Szerintetek ciki az ha 26 évesen még nő létemre szűz vagyok. Ha a barátnőd lennék és eljutnánk az első alkalomig megkérdeznétek de én őszintén meg mondanám akkor mit gondolnátok rólam hogy még szűz vagyok.
Férfiak véleménye érdekel és kérem normális őszinte válaszokat.
Nem fogok privát üzenetekre válaszolni és el sem fogom olvasni törlöm majd egyből, ezért nem is küldjetek nekem privátot, felesleges. :)
Remélem sok normális választ kapok és megértést, mert igazán érdekel, mivel nap mint nap megfogalmazódik bennem ez a kérdés, ha én is eljutok az első együttlétig akkor hogy reagál majd a partnerem.
Nem vagyok semmilyen vallási nézet tagja, nem vagyok beteg, nem vagyok csúnya sem, és nincs egyéb rendellenességem.
Annyi a hibám hogy félénk voltam világéletemben és nehezen építek ki akármilyen kapcsolatot. És még nem lettem szerelmes. Csak röviden leírom hogy nagyjából lássátok mi a helyzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!