22 éves nő vagyok és szűz. Még csak nem is csókolóztam soha. Mit gondoltok erről? Gáz? Fura?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 15:49
21/25 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Egy nőt ez csak érdekesebbé tud tenni.
Persze, ha ezt egy férfi írta volna ki akkor már rég szét oltogatták volna...
22/25 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok és férfi. Szintén szűz, és még én sem csókolóztam soha. Nem tartom gáznak. Amit lehetett megtettem, hogy változtassak ezen, de nem jött össze. Még soha egyetlen egy lánynak sem kellettem, bármennyit is próbálkoztam.
23/25 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, de nem tartom "gáznak", egyszer majd lesz valakim. 22/F
24/25 anonim válasza:
21-es vagyok.
Én meg 25 éves férfi és szintén abban a helyzetben állok mint a kérdező. Lett volna rá lehetőségem, hogy megtörténjen a dolog, csak én meg akkor nagyon szerelmes voltam valakibe. Mivel szerettem volna ha szerelemből történik meg legalább az első, így elutasítottam őket. Most már bánom.
Ez a dolog csak néha jön rám, hogy rohadtul magam alatt vagyok. És egyszerűen nem értem, hogy mit is tehetnék.
25/25 anonim válasza:
Nekem nem fura, ugyanis mivel ugyanezt élem, éltem át fiúként, így teljesen ismerős a dolog. Az, hogy egyszercsak összejöjjek valakivel, az nálam természetes úton nem következik be, csak ha komoly intézkedéseket teszek. Valahogy így lehetsz te is, biztos nem jársz megfelelő közegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!