22 éves nő vagyok és szűz. Még csak nem is csókolóztam soha. Mit gondoltok erről? Gáz? Fura?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 15:49
11/25 RRR válasza:
nem gáz
de
most már lassan kezd el!:DDD
12/25 opened paradise válasza:
Számomra nem lenne az.
13/25 anonim válasza:
Nem gáz nem is fura.hanem hazugság, ennyi a probléma-D
14/25 anonim válasza:
Nem gáz,de valami oka biztos van.
15/25 A kérdező kommentje:
Nem kerültem még soha olyan helyzetbe, hogy egyáltalán csókolózzak valakivel. Pedig nem vagyok csúnya vagy ilyesmik, már amikor elkezdtek úgymond érdekelni az ellenkező neműek, azóta fennáll egy a "mindigvanjobb-effektus". Tehát hogy kivétel nélkül minden fiúnak más lány kellett helyettem, kivétel nélkül mindegyikük talált jobbat, szebbet, nyitottabbat, stílusosabbat, formásabb testalkatút, én meg persze egyedül maradtam. Mert mindig van jobb, mint én.
2015. jan. 17. 16:01
17/25 anonim válasza:
nemgaz szerintem. sot, nehez talalni ilyen baratnot meg a fiatalabbak kozott is.. szerintem ertek, nem nyug.
26/f
19/25 anonim válasza:
Nem gáz. Sőt szivesen megismerkednék veled:)
20/25 anonim válasza:
Szerintem fura, nagyon zárkózott lehetsz. Mármint oké, hogy szűz vagy, de hogy akár egy buliban még egyetlen egy csók se, ez nem valami általános. (De nem gondolom, hogy elsősorban a külsőddel lenne gond, mert ismerek tényleg ronda, dagadt lányokat, akiknek barátjuk van :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!