Férfi letudja élni az életét egészségesen nő nélkül? Szüzen?
gondolom előbb-utóbb mentális gondokkal fog küzdeni, aszociális lesz stb...
szeritnem csak úgy tudná, ha csak a munkájának élne, csak azzal foglalkozna , és annak élne.
Le!! ;D
"Mentális gondok" .. ez épp úgy relatív, mint minden más.
Az érdekesebb rész, hogy magadban a vadállatot nem tudod láncon tartani és időről időre szabadon pusztíthat .. legalábbis az elején ;DD (nálam 16-25 közt)
Nekem a munkám a szeretőm és ezért nem is csalom meg xD
Amúgy évekre "le kell menni a pokolba és fürdeni a vérben és mocsokban", mert e nélkül nem érhetsz fel sosem a csúcsra!!
Az emberek mára már tízezrével követnek ;DD (lehet helyesebb lenne 100 ezreket írni :DDD )
Nők?! akkor és azt kapom meg amelyikre kedvem szottyan-na .. ,de direkt tartok olyan dolgokat kint az életemből egy karnyújtásnyira, amit sosem szeretnék megszerezni. Ezt nem biztos hogy jól el tudom magyarázni! :D
Amúgy ezt a magyar 8,5 bocs papíron 10 millió eu-s magyar felfogást az összes baromsággal, amit csak tanítottak vagy itt tanultál "dózerold bele a kukába" az ismerőseid 99%-val meg a magyar médiával együtt!! Nincs rájuk sem szükséged! Ami neked kell, hogy ÉLJ és megvalósítsd ÖNMAGAD, az BENNED van!
Éreztem mindig, h valami egyedi úton haladok, csak ez mára egy belvárosi képhez tudnám hasonlítani, ahol pirosnál állnak az autók .. Te meg egy 20 éves mazda B2500-al a járdán bő 100km/km-val és mindent beletaposol a betonba, ami csak jön: gyalogost, betoncserepes virágokat, táblákat székeket padokat .. élőt és élettelent ;DD
A gondolatsor, amit írsz pedig nagyon jó .. MIÉRT NE KELLENE A JÁRATLAN ÚTON JÁRNI?!! xDDD
Azóta mi a helyzet?
Velem is ugyanez van, most kezdenek ezek is bennem megfogalmazódni mint amiket fent említettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!