Nekem kellene kezdeményeznem?
Nos lassan 23 éves lány vagyok. Nem volt még nagyon komoly kapcsolatom, ebből adódik, hogy még szűz vagyok. Nálam a próbléma ott kezdődik, hogy viszonylag későn kezdtem el érdeklődni a fiúk iránt.(tanulás, sport és egyéb okok miatt)
Voltak akik elhívtak randira, de én visszautasítottam őket, amit már így utólag bánok.
Egy-két ismerösőm szerint szörnyen látszik rajtam, hogy nem vagyok az a könnyen ismerkedős/barátkozós típus. Ezen persze igyekszem változtatni.
Viszont most tetszik egy srác, vagyis gondolom.:) Ha találkozunk teljesen zavarba jövök és boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk. Nem tudom, hogy kimutassam-e ezt neki vagy sem?
Általában teljesen közömbös vagyok a jelenlétében, tehát nem sejtheti, hogy tetszik. A gond csak az, hogy van egy közös ismerösünk, akivel köztük alakulgatott még a nyáron valami.(most állítólag már nincs köztük semmi) Csalódni meg nem szeretnék...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!