Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nekem kellene kezdeményeznem?

Nekem kellene kezdeményeznem?

Figyelt kérdés

Nos lassan 23 éves lány vagyok. Nem volt még nagyon komoly kapcsolatom, ebből adódik, hogy még szűz vagyok. Nálam a próbléma ott kezdődik, hogy viszonylag későn kezdtem el érdeklődni a fiúk iránt.(tanulás, sport és egyéb okok miatt)

Voltak akik elhívtak randira, de én visszautasítottam őket, amit már így utólag bánok.

Egy-két ismerösőm szerint szörnyen látszik rajtam, hogy nem vagyok az a könnyen ismerkedős/barátkozós típus. Ezen persze igyekszem változtatni.

Viszont most tetszik egy srác, vagyis gondolom.:) Ha találkozunk teljesen zavarba jövök és boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk. Nem tudom, hogy kimutassam-e ezt neki vagy sem?

Általában teljesen közömbös vagyok a jelenlétében, tehát nem sejtheti, hogy tetszik. A gond csak az, hogy van egy közös ismerösünk, akivel köztük alakulgatott még a nyáron valami.(most állítólag már nincs köztük semmi) Csalódni meg nem szeretnék...

Szerintetek?

2015. jan. 13. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha már élőben nem megy, interneten nem próbáltátok?
2015. jan. 13. 22:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem, még nem! Gondoltam már ré, de az nem lenne "fura"? Mármint nem tartana nagyon rámenősnek?
2015. jan. 13. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Pl kezdeményezésnek jó lenne. Aztán persze lehetne folytatni élőben. Akár egy találkát is meg lehetne beszélni...
2015. jan. 13. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Rámenősnek? De most mi a gáz abban, ha a tudtára adod, hogy szeretnél vele ismerkedni?
2015. jan. 13. 22:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Az ismerkedésben semmi gáz nincs. Csak attól tartok, hogy esetleg én nem jövök be neki. Ha így lenne, akkor elhívott már volna valahova. Vagyis gondolom én...
2015. jan. 13. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Az lehet, ha csak nem félénkebb típus. Lehet ős is ezen parázik, hogy mit lépjen. :D
2015. jan. 13. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
..és így telik el az élet...
2015. jan. 13. 22:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem így fog eltelni a hátralévő életem! Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert beláttam, hogy ez nekem sem jó. Ez olyan mint másnál egy rossz tulajdonság, amin szeretnél változtatni, mert beismered, hogy korlátoz sok dologban, de nem tudsz ellene tenni egyik napról a másikra.
2015. jan. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!