Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nekem kellene kezdeményeznem?

Nekem kellene kezdeményeznem?

Figyelt kérdés

Nos lassan 23 éves lány vagyok. Nem volt még nagyon komoly kapcsolatom, ebből adódik, hogy még szűz vagyok. Nálam a próbléma ott kezdődik, hogy viszonylag későn kezdtem el érdeklődni a fiúk iránt.(tanulás, sport és egyéb okok miatt)

Voltak akik elhívtak randira, de én visszautasítottam őket, amit már így utólag bánok.

Egy-két ismerösőm szerint szörnyen látszik rajtam, hogy nem vagyok az a könnyen ismerkedős/barátkozós típus. Ezen persze igyekszem változtatni.

Viszont most tetszik egy srác, vagyis gondolom.:) Ha találkozunk teljesen zavarba jövök és boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk. Nem tudom, hogy kimutassam-e ezt neki vagy sem?

Általában teljesen közömbös vagyok a jelenlétében, tehát nem sejtheti, hogy tetszik. A gond csak az, hogy van egy közös ismerösünk, akivel köztük alakulgatott még a nyáron valami.(most állítólag már nincs köztük semmi) Csalódni meg nem szeretnék...

Szerintetek?

2015. jan. 13. 21:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Meddig tartott a legkomolyabb kapcsolatod?
2015. jan. 13. 21:50
 2/18 anonim válasza:
Ha nalad a kedzdemenyezes abba nyilvanul meg hogy mosojogsz a pokerarc helyett, akkor igen. A srac nem gondolatolvaso valoszuleg, de nem biztos nem ismerem, esetleg egy orulok hogy ujra latlak
2015. jan. 13. 21:51
 3/18 A kérdező kommentje:

Kb. 3 hónapig!

Az az igazság, hogy egy hónapban maximum 1-szer max. kétszer látom.

De gondolom, ha tetszenék neki, akkor csak kezdeményezne, nem?

Amúgy fiúk titeket mennyire zavarna, ha az adott lány szüleinek lennétek az egyik üzletfele? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, hogy ez is lehet akár befolyásoló tényező. (mármint nem feltétlenül pozitív irányba)

Köszi az eddigi válaszokat! :)

2015. jan. 13. 21:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hol találhatóak ilyen lányok, mint te? Fogadok az ország legeldugottabb részén laksz. :D
2015. jan. 13. 22:02
 5/18 anonim válasza:
2 Es vagyok, szerintem tokre mind1 h a szuleitek milyen kapcsolatban vannak te akarsz bolg lenni nem ok, nem talkoztok sokszor, de mit varsz ha kb semmi hajlandosqgot nem muttal a srac irant. Legkozelebb hivd el kavera bajod nem lehe
2015. jan. 13. 22:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ilyen vagyok, mint te. Ha tetszik valaki, azzal még közömbösebb vagyok, mint általában. :D

Mostanában szereztem pár fiú barátot, akikkel ezt meg tudom vitatni. Szerintük egy jégkirálynő vagyok, és eszük ágában sem lenne közeledni, mert félnének, hogy lenézem őket. Pedig csak szociálisan vagyok kicsit "elmaradott". Pfff... :D

2015. jan. 13. 22:10
 7/18 A kérdező kommentje:

#5! Igen, igazad van. Belátom a hibáim, próbálok is rajta változtatni. Csak viszonylag nehéz, mert könnyen zavarba jövök.

Nos, akkor majd a következő találkozásunk alkalmával "nyitottabb" leszek! :)

2015. jan. 13. 22:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Látom vannak még csiszolatlan gyémántok a világban. :D Majd el jön a ti időtök is. :)
2015. jan. 13. 22:13
 9/18 A kérdező kommentje:
#6-os! Huu, ezt a jégkirálynő "titulust" hányszor megkaptam már, főleg gimiben! :)) És azt kell, hogy mondjam, hogy igazuk van a fiúknak, valóban ezen nekünk kellene változtatni, hogy ne legyünk ennyire élből elutasítóak.
2015. jan. 13. 22:19
 10/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Igen, ez elméletben mind megvan. :D

2015. jan. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!