Úgy tudtam a nászéjszaka való a szüzesség elhálására. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 12:09
12/14 anonim válasza:
Én a frizurámat is biztos elhálnám rendesen. :)
Szerintem a nászéjszaka (vagy a nászút inkább) ideális alkalom például az első gyerek megfogantatására, már ha nem túl fáradt addigra az ifjú pár. Szerinted?
13/14 anonim válasza:
Senki se irta hogy prűd aki nem szexel addig. Az en kommentem arra iranyult hogy mi van ha a naszejszakan derul ki hogy totalisan nem illenek ossze az agyban?
Tanulj mar meg olvasni mielott tamadsz..
14/14 anonim válasza:
Régen igen, arra volt való. Úgymond az volt a végleges "pecsét", viszont ez nem mindig vezetett jóra, hogyha mind a 2 ember élvezetét nézzük, volt aki élvezte és volt aki nem, mert nem biztos, hogy összeillőek voltak ahogy előttem is írták. Persze tök szép meg nagyon jó, hogy ha valaki megőrzi, de a mai világban ez sok esetben végződhet válással. (Az is előfordulhat, hogy nem, de mivel ilyesmiben nincs tapasztalatom se túl sok tudásom, így nem tudom ezt megválaszolni sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!