Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rengeteg van mégis nehéz...

Rengeteg van mégis nehéz találni 20feletti szüz lányt. Miért?

Figyelt kérdés
pár éve még sok jelentkező volt..hát hol vagytok??
2015. jan. 9. 01:27
1 2
 11/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
0%
Mert az okosabbja Mar elvesziti 18 alatt,es ez a normalis.
2015. jan. 9. 12:55
 12/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
50%
Nem kell aggodni lanyok,mert a ferfi olyan,legalabb is a buta fajta,hogy:ha megdu. egy lanyt akkor azert mondja hogy riban./ring.o,es ha nem sikerul megdu.ni akkor pedig azert.
2015. jan. 9. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Miért, ki kellene írnunk a homlokunkra hogy 20 év feletti szűzek vagyunk? Az ember egy bizonyos kor után ezt nem szívesen reklámozza.

Egyébként pedig nagyon nincs igazad; attól, hogy valaki már nem szűz, még nem lesz ringyó, ugyanúgy ahogy én sem vagyok szent, amiért még nem feküdtem le senkivel. Mindenki más, mindenkinek másképp alakul a szexuális élete, de nem ez határozza meg az, milyen ember valaki.

2015. jan. 9. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Én sem kötöm senki orrára hogy szűz vagyok 26 évesen, egyszer mondtam egy ismerősömnek mert kérdezte és nem hazudtam, de később megbántam mert hangosan mondta ki hogy " xyz még szűz, nem látott fa*zt"

Attól függetlenül lehet elméletben sokkal tanultabb vagyok mert nézek és olvasok is sze**xuális jellegű cikkeket és oldalakat és sok fa**szt láttam már így :D és az orális kényeztetés már a kisujjamban van elméletben úgyhogy attól hogy még senki nem barangolt be engem nem biztos hogy sík hülye pi**csa vagyok :P

Privátokat nem kérek!!!

2015. jan. 9. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző: hiába nem kérsz, kapsz! :D

És hogyhogy nincs, akin mindezt élesben is gyakorolhatnád? :(

2015. jan. 14. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:
attól mert vki nem szűz még nem ringyó.. na te talán szűz vagy kérdező,....
2015. ápr. 7. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!