Rengeteg van mégis nehéz találni 20feletti szüz lányt. Miért?
Miért, ki kellene írnunk a homlokunkra hogy 20 év feletti szűzek vagyunk? Az ember egy bizonyos kor után ezt nem szívesen reklámozza.
Egyébként pedig nagyon nincs igazad; attól, hogy valaki már nem szűz, még nem lesz ringyó, ugyanúgy ahogy én sem vagyok szent, amiért még nem feküdtem le senkivel. Mindenki más, mindenkinek másképp alakul a szexuális élete, de nem ez határozza meg az, milyen ember valaki.
Én sem kötöm senki orrára hogy szűz vagyok 26 évesen, egyszer mondtam egy ismerősömnek mert kérdezte és nem hazudtam, de később megbántam mert hangosan mondta ki hogy " xyz még szűz, nem látott fa*zt"
Attól függetlenül lehet elméletben sokkal tanultabb vagyok mert nézek és olvasok is sze**xuális jellegű cikkeket és oldalakat és sok fa**szt láttam már így :D és az orális kényeztetés már a kisujjamban van elméletben úgyhogy attól hogy még senki nem barangolt be engem nem biztos hogy sík hülye pi**csa vagyok :P
Privátokat nem kérek!!!
Előző: hiába nem kérsz, kapsz! :D
És hogyhogy nincs, akin mindezt élesben is gyakorolhatnád? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!