"Rossz" lánynak erzem magam. Jogosan? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
15eves vagyok. Igen meg csak 15. Tudom fiatalvagyok meg minden de van egy baratom aki 18lesz nemsoka. Meg tortent a dolog. Elvette a szuzessegem. Akartam en is meg jo volt meg imadom a baratom es tudom hogy o is engem csak megis.. azota rosszul erzemmagam. Buntudatomvan de baromira. Nem ilyen neveltetesben van/volt részem es csalódtam magamban..Igaz max 16eves koromig vartam volna de akkoris. Mit gondoltok errol? Normális valaszokat varok. Es a baratom tud errol.. azt mondta nem csináljuktobbet majd csak ha betoltottem a 16ot.2015. jan. 6. 23:30
21/22 anonim válasza:
Figyelj, Te nem vagy rossz! Te azt érezted, érett vagy ehhez, ez a Te életed, azt csinálsz amit akarsz, amihez kedved van, senkinek semmi köze hozzá. Ha szereted a fiút, és ő is, akkor semmi probléma. Az más lett volna, ha erőszakból tetted volna. Minden jót! ;)
22/22 anonim válasza:
"azt mondta nem csináljuktobbet majd csak ha betoltottem a 16ot."
Nagyon vágyhatott rád, meg nagyon élvezhette ha ilyeneket mond! Ez egy idi0ta! Te legalább élvezted??
Mert ez az egész csak két béna elcseszett és felesleges szexe így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!