Elmondása szerint 7-8 szűz lánynak vette már el. Hihető?
Figyelt kérdés
30-on túli férfiról van szó. Vele vesztettem el én is. De meg kell mondjam, egyáltalán nem úgy viselkedett ahogy vártam volna. Előjáték kábé 5 perc. Szex közben sem igazán figyelt rám. Ennyire hogy lehet ilyen elhanyagoló? Persze, aztán az volt a gondja, hogy nem is élveztem el. Ha ennyi lánnyal volt már együtt, akkor miért nem figyelmesebb?2014. dec. 10. 17:48
1/11 anonim válasza:
Mert jó voltál neki egy numerára :D
2/11 anonim válasza:
Az ilyennek nem te agy a fontos.
23/F
3/11 anonim válasza:
HAzudik ! Ezt csak egobol mondta hogy a rib*anca legyél !
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak szexre ment az egész...
2014. dec. 10. 17:52
5/11 anonim válasza:
Ezek szerint de. Milyen trófeának lenni?
6/11 A kérdező kommentje:
Lesz*rom hogy mennyivel volt együtt. Csak az a furcsa, hogy még azt gondolja, húúúdeee istenkirály az ágyban, miközben nem is az. ÉS hogy ugyan, az előzőekkel is ugyanúgy bánhatott-e mint velem.
2014. dec. 10. 17:54
7/11 anonim válasza:
És hány hét után adtad meg magad?
Jobban oda kellett volna figyelni, hogy mit csinál és miket mond az illető.
És ha tényleg ennyi lánynak vette el a szüzességét akkor mi van? Profi ebben és mindent jól csinál? Ugyan már!
Ebből is látszik, hogy a lányok többsége a nagy dumás hülyékhez vonzódnak és amikor nem az van amit akarnak vagy gondoltak, hogy úgy lesz akkor jön a sírás.
8/11 A kérdező kommentje:
5 hónap után. Azt meg, hogy ennyi lánnyal volt, csak azután tudtam meg, hogy már elvesztettem. Úgyhogy szó sincs arról, hogy nagydumás és azért...
2014. dec. 10. 17:59
9/11 anonim válasza:
5 perc előjáték? Annyi idő alatt egy kávé nem fől le. Ez egy amatőr kamus.
10/11 PearlDiver válasza:
Te mennyi idős vagy?
Egyébként ha talált elég befűzhető szűzlányt, akkor hihető... Pl évente egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!