Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE legyek nőutáló gyakoris szűz?
Rossz kombót kaptam a sorstól: atlag külső,csendes belső. Jóképű nem leszek,izmos se nagyon mert inzulinrezisztens vagyok, a termeszetem se valtozik.
A lányok szamara egy észrevehetetlen senki vagyok. Értem hogy nem vagyok vonzo de kegyetlenul sz*r hogy tenyleg úgy kezelnek mintha nem leteznék. Ennel már az is jobb lenne ha utálnának.
Hogyan dolgozzam fel es ne legyek nőutáló?
19/F
Kegyetlen az élet teso:/
Egy jo tanács...hagyd el ezt az oldat!
Ez csak ront a helyzeteden.
Remélem az előző kommentem nem ütött szíven.
Az biztos, hogy ne itt keresd az igaz szerelmet, mert a híresztelésekkel ellentétben interneten nem olyan könnyű ismerkedni, főleg anonim oldalon, ahol az emberek nyugodt szívvel bánnak kegyetlenül társaikkal, úgysem ismerik őt, nincs következmény.
4-es igaz sztem is.
igazából azt nem értem, h miért kell ezért utálni a nőket?
nem kell jóképűnek lenni egyáltalán sztem egy csajhoz, egy rakat hülyébbfejűt láttam már jó csajjal, az enyém némelyik mellett csúcsszuper volt, pedig nekem is hülye fejem van.
egy kis magabiztosságot kéne magadba ba*zni sztem, ami nem könnyű, de még nekem is sikerült, pedig én aztán elég visszafogott srác voltam anno, mondjuk most is talán. :D
A lényeg, h nem kell a nőket utálni, nem is értettem sose a nőgyűlölőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!