Van egy kis problémám a barátommal. Az a helyzet hogy iszonyúan szeretjük egymást de ő már 20 éves és szexuális kapcsolatra is vágyik velem amire én még nem vagyok készen. Mit csináljak?
A barátom 20 éves külföldön él és interneten keresztül szeretne velem szexelni. Említettem neki hogy szűz vagyok meg hogy félek még tőle és hogy nem vagyok készen rá. De nap mint nap amikor beszélünk felhozza a témát és egyre kellemetlenebb kimagyarázni magam. Kérlek segítsetek nekem.
16/L
" Tanácsom!!!
Külföldi pasas : Felejtős!!
20+ éves : felejtős!!!
Szex neten tapasztalat nélkül: felejtős!!!!"
Így igaz! Hozzáteszem:
Távkapcsolat felejtős!!!
Lehet lepontozni de igazam van :D
10-es voltam.
Szerintem meg igenis kezdj idősebbel! Egy 20 éves még elég gyökér, mint a példa is mutatja! De egy idősebbel sokkal jobban jársz! Sokkal több mindent meg tudsz vele élni, sokkal tapasztaltabb stb.
DE! AMÍG ILYEN ÉRETLEN VAGY NE PASIZZ!!!
És csak egy rohadt ringyó kezd külföldi fasszal!
Egyáltalán szoktatok találkozni? Ha igen, milyen időközönként? Mióta vagytok együtt?
Amúgy annyit kéne tenned, hogy levetkőzöl előtte a kamerában, és simogatod magad, de ne tedd, ha nem akarod. Ne kimagyarázgatással próbálkozz, hanem mondd meg neki egyenesen, hogy nem szeretnéd ezt csinálni és ne hozza folyton fel ezt a témát.
10-16-os: én felpontoztalak. :) De érdekes volt látni, hogy szinte ugyanazt írta a 11-es, ő 100%-on állt, Te meg 26%-on. Megbízhatatlan bírák...
Kérdező: Tudni kell, hogy a párkapcsolatok intimitásának igenis van egy normális íve. Sokan itt cseszik el, hoyg túl gyorsan a lényegre térnek, és akkor nem is fogják élvezni igazán. Sajnos az internet látszólagos intimitása szintén támogatja ezt a defektet. Szóval szerintem sem egy normális helyzet az, hogy van egy ember, akivel alig találkoztok, de interneten keresztül akar valamifajta álszexet Veled. Szerintem is felejtős, ez nem egy notmrális dolog, akkor sem, ha sokan annak tartják, de azért van ennyi defektes ember, mert normálisnak tartják a defektet. Írd meg neki, hogy ha tényleg többre vágyik Veled kapcsolatban, akkro költözzön ide, járjatok együtt, ismerjétek meg jobban egymást, mert Te nem egy webkamerás qrva vagy. Ne is alacsonyodj le ennyire. Ha normális a fazon, akkor normálisabb tempóra fog kapcsolni. Ha nem normális, akkor dobjad. Ez nem is lesz nehéz, mert távol van és elég letiltani vagy hasonló, ennyi. De ha megfogadsz egy jótanácsot, sohase menj bele olyanba, amit idő előttinek érzel! Attól nem leszel boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!