Több mint 2 éve járok egy lánnyal, az a helyzet, hogy még csak orál volt, mert 2 éve várok rá, de ha ujjazom, vagy bármi azonnal fájni kezd neki, és mindig csak kínlódás a vége? Mi lehet a baj? Próbálok mindig gyengéd lenni de nem hatásos.
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 22:25
2/14 A kérdező kommentje:
Nem még.16 éves.
2014. szept. 5. 22:27
3/14 anonim válasza:
A baj, hogy 16 éves. Nem tudom hova sietetted.
4/14 anonim válasza:
Attól még megnézheti. És ne siettesd, fiatal még, nem áll készen.
5/14 A kérdező kommentje:
Úgy hogy 2 év 5 hónapja vagyunk együtt.
2014. szept. 5. 22:29
6/14 anonim válasza:
Akkor tényleg szereted ha birod szex nélkül 2éve! Ez nagyon ritka már sajnos :/!
De ez tenyleg fura hogy még az ujjazás is ennyire fáj neki!
Nem ártana a nőgyógyász! :)
7/14 A kérdező kommentje:
Igazából orál szex van kb 4-5 naponta,de nekem már kevés,mit tegyek?
2014. szept. 5. 22:30
8/14 Rékcsi válasza:
Nekem is fájt, de ezt ki kell bírni... Mond meg a barátnődnek, h nem lesz olyan, h majd egyszer csak fájdalom nélkül menni fog a dolog, ez sajnos ilyen, részben adottság, h mennyire fáj. Nekem nagyon feszített, szúrt, fájt, de a barátom egyszerűen ann it tett, h orálisan eljuttatott az orgazmusig, és utána rakta be, akkor is fájt, de nem annyira, és nagyon sokat segített, h a barátom végig a szemembe nézett, és láttam benne, h mindent megtenne, azért, h nekem ne fájjon, láttam rajta, h neki is fáj, h fájdalmat kell okoznia nekem. A barátnődnek is valahogy így kéne hozzáállnia :)
9/14 anonim válasza:
Szakíts vele. Neki mindenképpen jobb lesz, hogy nem használja ki egy szexre éhes hapsi mikor még nincs felkészülve a szexre, mert lehet ezért se megy az ujjazás, mert be van ijedve.
Ha nem bírsz görcsöt kötni magadra, akkor ne ilyen fiatal lányokkal kezdj, vagy ha már ennyire fiatallal, akkor a "ribisebb" fajtákat keresd. A normális lányoknak hagyj időt.
10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem igazán olvastad el,hogy 2 és fél éve vagyok vele együtt,hogy minden héten próbálkozunk.Gratulálok a válaszodhoz.
2014. szept. 5. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!