Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatásos a pharmatex hüvelykúp? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 21:49
1/8 anonim válasza:
Eddig bárhányszor hallottam róla, mindig gixer lett belőle... Én nem használtam még, mert önmagában nem merném, gumi mellé meg nincs értelme.
2/8 anonim válasza:
A semminél nyilván jobb, de egyébként elég rossz véleményeket hallottam róla...
3/8 anonim válasza:
Na én meg használtam, megszakítással. Sose lett belőle gond. Viszont a gumi annál többször szakadt el, tabitól meg rosszul voltam, szóval...
4/8 anonim válasza:
20 éven keresztül, ha védekezni kellett (mert nem szedett a lány tabit) én a megszakíást választottam és nem lett baj. De van egy kislányom, aki úgynevezett Pharmatex-gyerek. :D Nem csak gusztustalan dolog az a kúp, de nem is megbízható.
5/8 anonim válasza:
Én minden pharmatex termékre allergiás vagyok. Terhes nem lettem. Jó csúszós érzés, de sajnos minden pózban kifolyik. És büdös. A gyomrom felfordult már akkor amikor kibontottam.
6/8 anonim válasza:
Nem kellemes az illata, de sikosítónak is megteszi és nem kell a gumi. Persze, csak megszakítással. Úgy szinte esélytelen a teherbeesés, mert a spermicide megöli az előváladékot(már ha van), más veszélyes dolog(sperma)meg nem kerül be.. csk ki kell várni a hatóidőt. Nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek nem jön be, akkor egyszerűen hipertermékeny, vagy nem tudom...
7/8 anonim válasza:
Hallottál már a Pharmatext babákról?
8/8 anonim válasza:
Hallottam, de ez egy legenda... ezzel az erővel óvszer-baba is lehetne, vagy tabletta-baba. Nem kell beleélvezéssel csinálni és kész. Az előváladékot meg simán megöli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!