Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Több mint 2 éve járok egy...

Több mint 2 éve járok egy lánnyal, az a helyzet, hogy még csak orál volt, mert 2 éve várok rá, de ha ujjazom, vagy bármi azonnal fájni kezd neki, és mindig csak kínlódás a vége? Mi lehet a baj? Próbálok mindig gyengéd lenni de nem hatásos.

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is neked, hogy szerinted egy 13,5 éves lánnyal kezdett kapcsolat ugyanolyan mintha egy huszonéves lánnyal jöttél volna össze és te vagy a szegény mártír, hogy már 2,5 éve bírja szex nélkül. Én 18 évesen vesztettem el 9 hónapos kapcsolatban, 15 évesen meg sorra dobtak a pasik 3 hónapos kapcsolatnál, mert a csóknál több nem ment. Nem voltam rá felkészülve. A lányoknál nem úgy működik a szex, főleg az első, mint a fiúknál, hogy na durr bele. Ezt kellene felfognod végre.
2014. szept. 5. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Minden héten próbálkozunk.Mindent kipróbáltunk.Neked meg ezt kellene felfognod,normális válaszokat kértem,nem azt hogy idióta vagyok.Imádom ezt a lányt és segítséget keresek,nem a hülye beszólásaidra vagyok kíváncsi.
2014. szept. 5. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, komolyan. Jó, hogy vársz rá, de a fájdalom nem fog elmúlni. Még próbálkozhattok 2-3 évet, az első ujjazások, pláne közösülés azért kellemetlen szokott lenni, ezt azért jó lenne, ha tudná - mert most úgy tűnik, nincs vele teljesen tisztában.

Vagy, ha úgy érzed, nem bírod - 2 év sok idő, de ő még csak 16, lehet neki mostantól számítva kéne fél-1 év -, akkor is beszélj vele. Csak legutolsó esetben szakítsatok.

Én 24 voltam, mégis fájt az ujjazás, a behatolás meg pláne, de tudtam, ha még 5 évet váratom a barátomat, akkor i ez lesz.

2014. szept. 6. 05:10
 14/14 anonim válasza:

Hülyeség az, hogy 16 éves és még nem érett.. testileg szinte 100%, hogy az, lelkileg még nem biztos, de ha ennyire szeretitek egymást és bíztok a másikba akkor nem lesz baj. Én 15 évesen voltam először a barátommal, nekem nem fájt, és lehet fiatalnak tűnik, de 17 vagyok és még mindig együtt vagyunk, tehát ez nem ettől függ. :)

Emberfüggő, hogy fáj-e, de túl kell lenni rajta utána már csak jobb lehet. A késői válaszom miatt már remélem, hogy "túl vagytok" rajta :)

2015. febr. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!