Mi a helyzet azokkal akik idős korban pl.20 fölött is még szüzek?
Elképzelhető hogy rosszul fogalmaztam ezért nem tudjátok értelmezni a kérdésem.?.?
Máshogy fogalmazok.
Akik nem tudták elveszíteni a szüzességüket kb. 20 éves korukra.
Azok az emberek jó férjek, apák, házastársak, stb lennének. Vagyis a kései szüzesség teljesen kizárja ezeknek a lehetőségét?
"idős korban pl.20 fölött is még szüzek?"
A 20 neked mióta idős ? Me ha 50 lenne akkor még értem, de am mi lenne élik az életüket.
Hidd el senkinek nem lesz tőle 3 feje h 20 éves kor után is szűz. Am attól h v ki nem egy lepedő akrobata még simán lehet sikeres másban.
Csak néhány példa.
Mark Twain
Isaac Newton
Robert Oppenheimer
Ez a csak a szextöl vagy ember hülyeség.
Am aki lesz... ja ezt több van mint gondolnád.
Előző valamiért azt veszem ki a szavaidból hogy nem tetszik a kérdés melyet kiírtam.
A 20 körülieket úgy értettem öregnek hogy a szüzekhez képest. Amúgy meg nem kötekedni akartam hanem beszélgetni és szebben kifejezve is közölhetted volna a gondolataid. Így is megértettem persze...
Amúgy én is szűz vagyok 20 éves kor fölött és már terhemre van. Csupán a megfelelő hangnemben kérdésem volt melynek nem a te ellenszenved kiváltása volt a célja de sikerült.
Nincs semmi gond csak leírtam a véleményem.
"20 éves kor fölött és már terhemre van"
És mi tart vissza h elveszítsd finnyás vagy ? v csúnya ?
Alacsony ? Visszahúzódó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!