Mikorra javult a helyzet azokkal a babakkal, akik csak olben voltak el?
Teljesen tanacstalan vagyok, egy honapos a kisbbikem, de szo szerint csak olben van el, eddig egyszer sikerult 5 percre a hatan nezelodnie ebren, anelkul, hogy sirt volna. Egesz nap cipelni kell, amig ebren van, csak olben alszik el, alvasbol ugy ebred, hogy elobb kezd el bogni, ki se nyitja a szemet meg.
Teljesen ketsegbe vagyok esve, teljesen leamortizalt mar mindenkit ez a helyzet, szo szerint semmit nem lehet mellette csinalni. Mivel nem egyeduli gyerek (a nagyobbik is itthon van velem), ez elkeserito.
Akinek ilyen nehez termeszetu volt a babaja, mikorra javult a helyzet?
Annyira keszen vagyok, legszivesebben mar en is bognek egesz nap,
Nalunk is ez van, hogy most mar olben is sir egesz nap (kiveve ha alszik, mert akkor csak nyoszorog). Mi az elektromos hinta?
Amugy van kendom, aludni ma csak abban aludt. A gond az ebrenlettel van, mert a szoptatasom kivul, amig be nem alszik, addig uvolt vagy sir -olben es kendoben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!