Mindenkinek fáj a szüzesség elvesztése?
Nekem nem fájt és nem is véreztem.
N
Ez a férfi partneren is múlik, nem kicsit, persze nem csak rajta. Tekintve hogy vannak olyan nők, akiknek sebészeti beavatkozás szükséges, nekik tuti fájdalmas lehet minden próbálkozás.
A férfi partner viszont nem szabad hogy egyből, hirtelen tövig megpróbálja bedugni, ezt sok kezdő, főleg szűz fiú nehezen érti meg, nem is gondol rá. Lazulj el, és kérd a partnered hogy óvatosan, ne erőltetve tolja be, és ne folyamatosan, hanem piciket, 1-2 centiket lökdösve gyöngéded, te pedig próbálj ellazulni, a hátadon fekve, és úgy helyezkedni hogy partnered farka inkább picit lefelé, a végbeled irányába hatoljon be a hüvelyeden keresztül. Ez utóbbi hatékonysága a hüvelykúp felhelyezésében is megmutatkozik.
Sok sikert! Ha fáj, ne vegye el a kedved, próbálgassátok türelmesen, ha szerencsések vagytok egyből sikerül és utána jó lesz.
Még valami: Lehet első pár alkalomból azt fogod érezni, mintha pisilned kéne, de ne izgulj, nem fogsz bepisilni, csak szex után egyből el kell majd menned wc-re. Ez normális, lehet kicsit megnyomja a húgyhólyagod. És nem, nem feltétlenül ez idézi elő a női ejakulációt.
Igaza van azoknak aki azt mondták, hogy egyéntől függ! De az szerintem hülyeség, hogy a partnertől is, mert nyilván nem egy agresszív állatnak akarod a szüzességed adni és oda fog figyelni rá, hogy neked a legkellemesebb élményt nyújthassa...
Nekem fájt, de elviselhető volt. :) Barátnőm állítása szerint csak az első perc volt kicsit kellemetlen, utána már nagyon élvezte. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!