Lányok, akik 15 évesen vesztették el a szüzességüket! Ti bevallottátok mindenkinek, hogy már nem vagytok szüzek?
Ugyanebben a cipőben járok, mint te, csak én másfél éve vagyok együtt a párommal. Össz-vissz az a három ember tud róla, akikben a legjobban megbízok. Reakciók:
1. (fiú): "Legalább nem tagadod le, amúgy téged még elég érettnek is ítéltelek meg ahhoz, hogy tudd kivel veszítsd el."
2. (fiú): "A rohadt szerencsés, előbb vesztetted el, mint én! :D" (Persze csak elpoénkodta)
3. (lány): "F...fájt?"
De egyik se mondta el senki másnak, az a fülembe jutott volna, amilyen pletykásak ma már az emberek :D
Tagadd le azoknál, akiknek nem akarod elmondani, és jól válogasd meg azt, hogy kinek mondod el. Egyszer poénból "elmondtam" egy "megbízható" lánynak, hogy lássam, mi történik, és 2-3 hét múlva visszajutott a dolog a fülembe. Nem volt nehéz kimagyarázni a dolgot, de na...
Csak olyannal oszd meg akiben bízol, illetve jól jön, ha egy tapasztaltabb valakivel (fiú/lány) megosztod, ő még segíteni is tud neked ebben a témában :)
19/L
Magánügyed, senkire nem tartozik.
Ha a barátod a szemedre vetné, nyugodtan mondd meg neki ezt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!