Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sracok, ti elhinnetekha egy...

Sracok, ti elhinnetekha egy 20eves csaj azt mondana nektek, hogy szuz pedig elg jol nez ki?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én lány vok. és vannak ismerőseim, akik 20 évesek, szépek, és még mindig szűzek. :)
2010. febr. 4. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, van aki nem adja magát addig, amíg nem talál egy olyan srácot, akibe SZERELMES és ez KÖLCSÖNÖS. Szóval, igen, van. Becsüld meg!

17/L (én is szűz vagyok)

2010. febr. 4. 16:41
 3/9 anonim válasza:
94%

Nemsokára én is 20 leszek és még szűz vagyok. :) Pedig jelentkező van bőven :D De eddig valahogy sose jött össze :S

19/L

2010. febr. 4. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Én is csinos lány vagyok és 20 évesen én s az voltam. Meg van még egy csomó ilyen lány.
2010. febr. 4. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok ugyan, de annál inkább elhinném, én 18 évesen vesztettem el, pedig elvileg nem vagyok ronda, és jópár barátnőm volt akik szintén nem voltak csúnyák, de 19-20 évesen vesztették csak el.

ez nem szépség kérdése, hanem tartás kérdése.

ha vki 12 évesen veszti el, az nemazt jelenti, h ő a leggyönyörűbb nő a földön, és aki 20 évesen is szűz, az sem azt jelenti, h gusztustalanul ronda.

nem a szépségtől függ, hanem a tartástól, és az elvektől.

2010. febr. 4. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, és még szűz. Ahogy láttam, másnak sem jött össze eddig, dehát van ilyen..a jelentkezők nem tetszettek, vagy csak szexet akartak, ez van..aztán még mindig itt vagyok, itt tartok.
2010. febr. 4. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:

El. És személy szerint igen nagyra értékelném ebben a qrva világban.

27/F

2010. febr. 4. 20:46
 8/9 anonim válasza:
legalább nem fekszik le össze vissza mindenkivel:)
2010. febr. 5. 18:09
 9/9 anonim válasza:
Jah jó, mert pont ugyan ez van most egy csajjal aki egy ideje felkeltette az érdeklődésemet, csak chaten tudok vele beszélni, de ott is sokszor elkerüljük egymást :S
2010. febr. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!