lehet h ti ilyen tragikusnak látjátok a dolgot de valójában 15 felett kezdik csak el elveszteni
ezeket a dolgokat azért mondják a lánykák h felvágjanak vele (hú én már nem vagyok szűz felcsinált egy 20 éves hú de kemény vagyok de gáz te még mindig szűz vagy)
a cigányoknál viszont a beavatásos dolog igaz sajnos
tapasztalat :S sztem undorító
2010. febr. 5. 17:20
22/30 anonim válasza:
Hja, aztán 20 évesen olyan kiélt feje van, mint egy negyvennek. :P Pfh...
2010. febr. 5. 18:44
23/30 anonim válasza:
igen van ilyen. az egyik osztálytársam rendszeresen a SULI wc-jében szopja le a csávókat .. mindenki utálja mert ugyebár tudják róla hogy nem szűz (pedig nem cigány) Cigizik , büdös , ápolatlan, szegények a szülei. Én 14 vagyok és csak csókolóztam párszor de eszembe sem jutna soha hogy 14 évesen szexeljek! pff. pff kifejezetten undorítónak tartom bár a családjában is mindenki 10-en valahány évesen veszették el a szüzességüket. szal a gyerek csak azt teszi amit megengednek neki.. pedig van néhány nagyon helyes pasika az osztályban de mégis.. 14 évesen??? válaszokat szeretnék kérlek!!
2010. febr. 5. 20:08
24/30 anonim válasza:
hát ezt azért én megcáfolnám..
14-15 évesen nem sok szűz lány van..én a 12-t is el tudom képzelni egy magyarról is..
Szerintem 14-15-16 évesen nem azt mondom,hogy természetes,de ő dönti el kivel,mikor,hol fekszik le,és nem érdekli majd ki,mit mond sajnos.
2010. febr. 6. 14:52
25/30 anonim válasza:
20 : 08 - bocs.. te melyik suliba jarsz? ez durva. nem latjak a tanarok, takaritonok? :S
2010. febr. 6. 15:06
26/30 anonim válasza:
sajnos az én sulimba is vannak ilyenek! egyszer a lányöltözőben mikor öltöztünk bejött egy fiú és az egyik lányt lefogta és megdugta! rádásul a lány nem is volt cigány és a fiú sem! nekünk ezt végig kellett néznünk.
az a lány most 13 éves! elég durva!
2010. febr. 7. 11:39
27/30 anonim válasza:
Igen :D Pl: te :D
2010. febr. 7. 18:37
28/30 anonim válasza:
egy kislány 5 évesen vesztette el. [link] ez spanyol kislány már 4 évesen menstruált és megérett. ez vmi betegség és 1933-ban terhes is lett [link] a gyereket meg is szülte [link] itt egy kép róla idősebb korában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!