Létezhet olyan hogy valaki már 12 évesen elveszti a szüzességét?
Figyelt kérdés
Mai világban már...*-)2010. febr. 4. 16:03
11/30 anonim válasza:
igen létezik, ismerek egy r.ibancot akit 12évesen bsztak meg egy hűtőládán...a férfi 30valamennyi volt...a "csaj" ma 15, de azóta végigment rajta a fél ország, na legalábbis a fél megye;) vannak ilyenek, igen.......
12/30 anonim válasza:
persze, hat minél előbb, annal jobb, nem? és persze, csakis gumi nelkul, buli utan, 1 ismeretlen bérlakás folyosojan. és aztan abortusz. :S
13/30 anonim válasza:
Nem csak a cigányoknál van ilyen... Van olyan magyar család is ahol a nő dug a fiával, vagy a pasi a 10-en pár éves lányával...
14/30 anonim válasza:
Nekem kapásból az egyik osztálytársam (most 13éves) lefekszik kb. 2hetente a pasijával aki 17éves:S
13/L
16/30 anonim válasza:
Én most hallotttam és teljesen megdöbbentem:
Egy cigány lányt (12 éves)"beavatásra" elkérték a suliból (persze nem ilyen címen). Végig ment rajta a rokonság . Az apja kezdte és a bátyjai folytatták...
18/30 anonim válasza:
sajnos igen. kevés már az olyan lány aki 15felett szűz..
19/30 anonim válasza:
Ciganyoknal pff hagyjuk mar. Nem vagyok cigany, es igen en se nagyon csipem öket, de nem csak naluk van ilyen. Sorolhatnam, hogy öcsem hany 12 eves kis osztalytarsnöjet szopatjak hetvegenkent a kocsma elött. Az egyiket veletlenül vegigneztün. Öten szopattak. Hupsz.ciki
20/30 anonim válasza:
19:29 vagyok
Persze hogy nem csak cigányoknál akad ilyen ember de akkor is ...
Mondjuk én soha nem fogom megérteni őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!