31 éves szűz vagyok. Menjek prostihoz?
Sziasztok!
31 éves múltam. Sajnos eddig nem jött össze csajjal semmi. Társaság hiányában, plusz egészségügyi okok miatt se jártam sehova, így lehetőségem se volt kapcsolat teremtésre. Most 31 évesen járkálok ide-oda, de rengeteg a gátlás, szégyenérzet bennem. Szerintetek segít, ha elmegyek egy prostihoz? Hogyan zajlik egy olyan "találkozó"? Mennyibe kerül?
31F
A társkeresőkkel nekem is rossz tapasztalataim vannak, nekem még egy találkozót sem sikerült onnan összehozni.
Szerintem menj el egy normális prostihoz, akiről van a neten beszámoló, és szimpatikus a leírás és vélemények alapján. Én a helyedben nem valami fiatal csitrihez, hanem inkább egy 40 körüli nőhöz mennék. Nagyobb esélyt látok rá, hogy megértő és szimpatikus lesz.
Én is ezt terveztem, de aztán véletlenül sikerült valakit megismerni itt GYK-n, és eddig egész jól alakul a dolog.
"egy rendes lányt, nőt. "
Ilyen nem létezik, aki mégis ilyen az már rég foglalt és 7 lakat alatt őrzik, 30 emelettel a Föld szinte alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!