Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondjam neki hogy még szűz...

Elmondjam neki hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, a lány 15 éves. Kb két hete járunk és le akarunk feküdni, csak csak ő nem tudja hogy ém még szűz vagyok. Szerintetek elmondjam neki? Ha nem mondom el, szerintem észre fogja venni, főleg abból hogy nagyon hamar elmegyekk.. Ezt esetleg rá tudom fogni arra, hogy rég szexeltem? Vagy totál felesleges ilyeneket kamuzni, úgyis rájön?

2014. dec. 29. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem irtó gáz, már ne is haragudj! Mármint nem a szüzességed, hanem az, hogy 2 hét után már szexelni akartok, ráadásul úgy, hogy te olyanokat írogatsz, hogy "abban az egy évben gondolod dugtak is rendszeresen". Ezekből kiindulva aztán nagyon ismerheted őt, na meg gondolom ő is ugyanennyire téged. Könyörgöm, előbb ismerjétek meg egymást normálisan, és petting meg orál után jöjjön a szeretkezés!

És mindenképp legyél vele őszinte, el kell mondanod, hogy szűz vagy, egy kapcsolatban nem kéne, hogy az őszinteség gondot jelentsen!!!

18/L

2014. dec. 29. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
#11-nek tök igaza van!
2014. dec. 30. 09:40
 13/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A csak Mar nem szu"z?
2014. dec. 30. 19:32
 14/14 anonim válasza:
Az a legrosszabb egy párkapcsolatba ha hazudtok egymásnak mert bizalom a legfontossabb meg még csak 2 hete jártok azért ne szaladjatok előre mert ha csak egy éjszakára akar akkor meg össze fogsz törni.
2014. dec. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!