Szűz vagyok, barátnőm már nem – elmondjam neki, vagy ne?
Jó kérdés.
Hallottunk már arra példát, hogy azért dobtak ki huszonéves srácokat mert bevallották, hogy még nem voltak lánnyal és emiatt a lány dobta.
De arra is, hogy azért szakítottak vele mert csak utólag ismerte be, hogy az volt.
Én azt tanácsolom, hogy ha nem kérdezi akkor te se hozd fel. Ha szex közben észreveszi akkor elmondhatod, hogy még az vagy.
attól, hogy voltak kapcsolatai, még egyáltalán nem biztos, hogy a szexig is eljutottak
a kapcsolat alapja az őszinteség, így szerintem mond el neki!
akkor így is fog viszonyulni hozzád, jobban odafigyel, nem rossznak fogja fel, ha esetleg nem elég a merevedésed, mert izgulsz, vagy túl gyorsan elsülsz - toleránsabb lenne, ha tudná ez miért van
és amúgy sem leszel lepedőakrobata rögtön, és nem mindegy, hogy ezt a szüzességed számlájára írja és tanítgat, vagy bénának tart és esetleg nem bíbelődik veled tovább
Amikor először lefeküdtem a nejemmel szűz voltam.. előtte nem beszéltünk sexről. de neki már volt több hosszabb kapcsolata. nekemis volt előtte kapcsolatom de csók meg cumi volt csak . nem mondtam el neki. és mikor megtörtént nem vont kérdőre, sőtt elégedett volt teljes mértékben mert még előttem nem elégitette ki egy srác sem.
ugyhogy hajrá
NE MONDD EL!
Ha meghallja akkor félig biztos hogy azonnal otthagy.
el kéne mondanod, hogy ne legyen gond belőle később sem...
fiatalabb, mint te? hanyadik partnere leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!