Mennyire nagyon kínos, hogy 23 éves férfiként még mindig szűz vagyok?
Nem kínos. Nekem is van egy ismerősöm, aki szakmát végzett, most szeptembertől rendesen felnőttként dolgozik, a szüleivel él és 22 éves, jövőre lesz 23 és soha egyetlen egy nővel sem volt dolga. Még csak nem is járt senkivel, a csókot is megkockáztatom, hogy soha nem kapott.
Barátomnak az egyik jó barátja ez az ember, így én is jóba vagyok vele. Szerintem nem gáz egyáltalán így nőként mondom.
Pont azért sem, mert az én barátom meg 18 volt és szűz és én vagyok neki az első (nekem is ő) és én örültem, hogy előttem még nem járt senkiben, ez egy kellemes megnyugtató érzés. Ő most 21 éves, de lehet ha akkor nem talál rám, még mindig szűz lenne és én is ki tudja?
Szerintem sok lány még örül is neki, hogy nem dugtál előtte fűvel-fával.
Meg amúgy is az igaz szerelemben ez aztán végképp nem akadály, abban ugyan is nincs akadály kettőtök közt, csak külső személyek, tényezők tehetnek ellene, de kettőtök között nem lehet probléma.
Szerintem semennyire, jövőre én is 23 éves leszek és még nem voltam senkivel sem, de ettől még nem is érzem a késztetést rá.
Jelenleg a karrieremre koncentrálok és arra, hogy legalább összejöjjön annyi, hogy legyen egy külön lakásom :-/ addig meg gyakorlatilag semmi értelmét nem látom, annak, hogy kialakítsak egy kapcsolatot, ezért nem is szoktam próbálkozni a csajoknál.
El tudok beszélgetni velük, de eddig akik próbálkoztak nálam, azok eleve olyanok voltak, akik nem az eseteim, szóval nem volt nehéz visszautasítani őket.
Nem kell fűvel-fával elmenni, anélkül is lehet az ember érzéki :) 22/F
#13 Észrevesznek. Te nem veszed észre őket.
Ezt inkább hagyjuk abba! :) Hülyékkel nem vitatkozom... okos enged, szmár szenved.
Én már néha kínosnak érzem.(Főleg, ha a nővérem megkérdezi, hogy én szüzen fogok meghalni vagy mi lesz velem...) Mondjuk én 22 éves vagyok és lány.
Nem azzal van a baj, hogy nem próbálkozott még be nálam valaki, mondjuk egy-két buli alkalmával, hogy ismerkedne velem. Hanem valahogy én érzem úgy, hogy még nem ismertem meg olyan személyt, akivel szívesen ellenék mindenféle téren.
Szerintem egyáltalán nem kínos.
Én is ilyen vagyok csak lányban (23 éves és szűz).
Sokkal jobb, hogy nem feküdtél le fűvel fával mint sok férfi.
Remélem találsz majd egy lányt aki értékelni fog téged :)
Az a gáz, aki ezt gáznak tartja. Értelmes felfogású embernek ez normális és még jobb is minthogy összefeküdj minden jött ment nővel.
Nem, férfiaknál sem az a menőbb minél több nővel volt, ezt csak az olyanok találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!