Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire nagyon kínos, hogy...

Mennyire nagyon kínos, hogy 23 éves férfiként még mindig szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 13:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem annyira kínos (bár a legtöbb lánynál ez is kizáró ok), az viszont már nagyobb baj, hogy csúnya vagy.
2014. dec. 28. 13:15
 2/21 anonim ***** válasza:
Akkor ott komoly bajok vannak
2014. dec. 28. 13:17
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon kínos volt, hogy 20 éves koromig szűz voltam. Mindent meg is tettem azért, hogy találjak egy lányt, akit meghódíthatok. Nagyon szerettem volna már akkor is és bőven azelőtt is intimitást, szexet, lányt aki szeret és rossz volt nagyon, hogy nem találtam 20 éves koromig.

Nagyon rosszul érezném magam, ha még most is szűz lennék, pedig még annyi idős sem vagyok, amennyi te.

22/F

2014. dec. 28. 13:18
 4/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem kínos egyáltalán,én is ilyen idős vagyok és szűz férfi.

A nőknek lesz ez majd gond,de kit érdekel...amelyik nem fogad el olyannak,az mehet is...

23/F

2014. dec. 28. 13:20
 5/21 anonim ***** válasza:
23 évesen veszítettem el... Rá 2-3 hónapra töltöttem a 24-t... Hát istenem, egyáltalán nem ciki, meg voltam nélkülük addig... Persze örültem volna ha akad, de így alakult... Semmit nem bánok, és nem éreztem cikinek, így volt tökéletes azzal a lánnyal abban a pillanatban
2014. dec. 28. 13:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"amelyik nem fogad el olyannak, az mehet is"

Ezt én is így gondolom szűz nőként.

23l

2014. dec. 28. 14:09
 7/21 anonim válasza:
100%

Igaz lány vagyok, de én 24 voltam, amikor elveszítettem, ráadásul egy igazi álompasival (külsőre), akire ragadtak a nők. Sokáig randizgattunk, és idővel elmondtam neki, hogy még szűz vagyok. Konkrétan sokkot kapott, pozitív értelemben. Nem akarta elhinni, mivel általában ribikkel volt dolga, akik egyből széttették neki a lábukat.

Én cikinek éreztem bevallani, de egyrészt amikor elmondtam, már tudtam, hogy vele le fogok feküdni, így nincs értelme elhallgatnom, másrészt meg nem hazudozom, mert minek? Nekem döbbenetes volt a reakciója, mondhatom, hogy örült neki.

Megértem, hogy feszélyez a dolog, mivel manapság mindenhonnan az folyik, hogy dugni kell orrba-szájba, de a szüzességedről senkit nem kell tájékoztatnod, max. a lányt, akivel majd elveszíted. Ő pedig ezen nem fog fennakadni, feltéve ha normális. :)

2014. dec. 28. 14:51
 8/21 anonim ***** válasza:
Nagyon kínos!!!
2014. dec. 28. 14:56
 9/21 A kérdező kommentje:

De a lányok esetében sokak szemében az a menő, akinek kevés partnere volt.

Férfiaknál meg pont fordítva.

2014. dec. 28. 15:03
 10/21 A kérdező kommentje:
(A menőt nyilván nem úgy értem most, hogy #swag_yolo, hanem hogy annak örülnek jobban.)
2014. dec. 28. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!