Miért baj, ha az esküvőmig szűz akarok maradni?
Voltak már kapcsolataim, de soha nem feküdtem le velük. Volt olyan aki ezért szakított velem.
Régen, 12 évesen megígértem, hogy nem fogok szeretkezni senkivel a nagy napig. Most kezdenek el velem piszkálódni, 19 évesen.
Szóval, akkor miért is baj ez?
Ui.: nem vallási okok miatt nem teszem meg
2000 párból egynek adatik meg. További 2000 hazudja hogy náluk minden rendben de az egyik félnek komoly kompromisszumokkal jár. A maradéknak meg csak simán rossz. (vagy első vagy második abból amit írtam)
Nem tudom, honnan szedsz ilyen statisztikákat, illetve miből gondolod, hogy 2000 pár hazudna arról, hogy minden rendben náluk. A legtöbb ember talál olyat akivel minden téren jól kijönnek, nem csak 2000-ből egy párnál vannak rendben a dolgok. Ha netán kiderülne, hogy nem illenek össze valamelyik téren a felek, általában szakítanak, tehát ha vannak is ilyen párok, a többség szakít és az a kapcsolat csak rövid ideig fog tartani.
Kevesebben vannak olyanok amiről te beszélsz, az emberek nagy része nem ennyire megalkuvó és tisztában vannak vele, ha valami rossz, találnak jobbat.
Már akinek van rá lehetősége, hogy keressen mást. Van akinek muszáj megalkuvónak lennie, mert egész egyszerűen nem tehet mást. Ha még válogatni is akar egyedül fogja eltölteni a következő évtizedeit. Örülni kell annak ami egyáltalán lesz.
Sajnos, hogy nem megalkuvóak, ezzel nagyjából le is nulláznak, mert aki velem lenne annak megalkuvónak kellene lennie, arra meg nem nagyon képes senki. Nekem is megalkuvónak kell lennem, mert legjobb esetben ha mindent beleadok is akkor leszek "közepes" ami másoknak alap tulajdonság és ha ők adnak bele mindent akkor ők a "jók"...
Na ja vagy be kell majd rendezkedjek az egyéjszakásokra amit nem fogok élvezni egyáltalán vagy a még rosszabb 1-2 hónapig tartó "komoly" kapcsolatokra mert kb. addig viselnek el addig vagyok "érdekes" - mondjuk azt se jó értelmben - utána meg rögtön rájönnek hogy legjobb esetben is közepes lehetek. Ami nagy szemétség, mert nem születhet mindenki szépnek meg okosnak.
Nem baj am szerintem ma az emberek kb 40%-a szűz csak tagadják. Te felváltod ez fura ők meg nem bírják a másságot ezért piszkálnak.
Am meg a te élete csináld ahogy tetszik.
Én nem tartom jó ötletnek. A szex nem minden, de igen is elronthat egy amúgy jó kapcsolatot ugyanúgy, ahogyan még jobbá teheti vagy megédesítheti azt. Ha a házasság után derül ki, hogy szexuális téren egyáltalán nem passzoltok, akár anatómiailag akár egyéb téren, az eléggé problémás. Neked gyakorlatilag még szexuális jellemfejlődésed sincs, nem, hogy fétiseid/perverzióid (hidd el ezek kialakulnak idővel, csak ehhez nem árt megtapasztalni néhány dolgot), a párod viszont ezeket már magával hozza, akkor ott komoly gubancok lehetnek.
Szerintem nem érdemes ezt így intézni. Ha nem fekszel össze minden jöttmenttel az szép dolog, de ne egy naphoz kösd ezt a dolgot.
" A szex nem minden, de igen is elronthat egy amúgy jó kapcsolatot"
De ez olyan igazságtalan. Lehet akármilyen jó az ember, ha ebben rossz mert vagy 1.nincs meg a megfelelő "felszerelése" 2.Tapasztalat híján esélye ninc profinak lenni. Persze erre megint ráböffentik hogy "ennek magátó kő gyönijje" meg "eztet tugyni kő alapbú"
Pont ezaz, hogy mivel átlag vagyok én például ezért a legnagyobb eséllyel vagy túl kevés vagy túl sok leszek... Egyik se jó!
Rossz, hogy fogalmam nincs, hogy mit várnak majd el tőlem... Tanulni se lehet, vagy gyakorolni rá. Rögtön élesben megy... (Ez még rosszabb - pláne hogy addigra már bőven van veszítenivalóm - érzemileg.)
Meg amit mindig mondotok, hogy "magától fog jönni" - én ebben annyira nem hiszek... Pont mint mikor az elsősegélyoktatáson közölték, hogy valós vészhelyzetben tuti fogok tudni segíteni meg elmúlnak majd a pánikjaim... Ebben sem tudok hinni.
Egyelőre elég lenne egy olyan csaj akivel legalább cókólozni tudok "tűrhető" szinten. Mert eddig abban sem voltam jó. Ha megkérdezem mit kellene csinálni - tippelj mi a válasz "ennek magától kell jönnie"... Nem jött. Nagyon nem jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!