Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért baj, ha az esküvőmig...

Miért baj, ha az esküvőmig szűz akarok maradni?

Figyelt kérdés

Voltak már kapcsolataim, de soha nem feküdtem le velük. Volt olyan aki ezért szakított velem.

Régen, 12 évesen megígértem, hogy nem fogok szeretkezni senkivel a nagy napig. Most kezdenek el velem piszkálódni, 19 évesen.

Szóval, akkor miért is baj ez?

Ui.: nem vallási okok miatt nem teszem meg

2014. dec. 27. 21:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, az én véleményem az, hogy ebben van jó is és rossz is. Jó, hogy tartod magad a fogadalmadhoz és ha majd eljön a nagy Ő akkor azzal szeretnéd elveszíteni a nászéjszakán. De mi van akkor, ha kiderül, hogy a szex nem működik köztetek? Ha nem olyan, mint amilyenre számítottál? Ha olyan fiút választasz, aki tényleg vár rád és őszintén szeret az szép és jó, de mi van, ha az ágyban majd nem is érdekled? Ha nem figyel arra amit akarsz? Vagy esetleg kicsi neki...? Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy a testi dolgok is működjenek, hogy a kiválasztottaddal töltött egymásba forrt éjszakák tökéletesek legyenek, de ha nem az, akkor a kapcsolat sem fog működni.
2014. dec. 27. 21:50
 12/37 anonim ***** válasza:

Ígyisúgyis választania kell.

Vagy

1.Jó szex, gagyi hétköznapok

vagy

2.Közepes/rossz szex, jó hétöznapok és nappali élet

2014. dec. 27. 21:51
 13/37 anonim ***** válasza:
nem baj, csak nagyon nehéz lesz olyat találnod aki kibirja... persze biztos van ilyen is, de neked is vannak igényeid, na kb a férfiak 5%-a vállalná be ezt a várakozás dolgot... abból kb. 0.01% felel meg neked
2014. dec. 27. 21:54
 14/37 anonim ***** válasza:
#12 Miért kéne a jó szexhez gagyi hétköznapoknak társulnia? Ezt nem értem.
2014. dec. 27. 22:01
 15/37 anonim ***** válasza:

Mert van az

1.Mikor minden a szexről szól annak rendelik alá a kapcsolatot az a "lényeg" a többi meg "mindegy" csak ne legyen nagyon rossz, de "kit érdekel a szex a lényeg"

vagy

2.Mikor a nappalok jól telnek el, nagyon jól megértik egymást a felek, ok beszéd, programok stb. de a szex korlátotozott szerepet kap - mert aki ilyen nappal az éjjel nem nagyon vitézkedik... Mert úgysem lehet olyan jó mint kellene. És ezzel kompenzál hogy a nappalokat jobbá teszi.

A kérdező a második-félébe lenne jobb.

2014. dec. 27. 22:06
 16/37 anonim ***** válasza:

Nem gond ez, de én azt mondom neked, ha te úgy igazán szerelmes leszel, jársz majd a fiúval már egy éve és azért jó dolog ilyenkor ha egymásnál aludhattok, ha este ketten tudtok fent lenni sokáig és filmezni, vagy pc-n játszani, beszélgetni, egyszerűen az ott alvás öröme.

(pl kicsinek mennyire jó volt, mikor a barátnőd ott aludhatott és hajnalokig csak barbiztatok vagy valami mással játszottatok, egyszóval elvoltatok)

És ha egymásnál alszotok rendszeresen, mert azért már nem vagy 12 éves, akkor az érzelmek szépen lassan szabadulgatnak fel és ellep teljesen egyszer csak titeket. Ilyenkor majd fokozatosan megismeritek egymás testét. Gondolok én itt az érintésekre, hosszú csókokra, ölelésekre. Utána idővel a petting is eljön, mert a szerelem nem hagy majd nyugodni, végül belegondolsz, hogy te az esküvőig szeretnél várni, de mivel nagyon szerelmes vagy, vagy egy megbízható barátod aki majd feleségül akar venni a jövőben és égsz a vágytól, görcsöl a hasad a kívánattól, na majd akkor mondod, hogy nem bírod, ez az este értetek van. Akkor megtörténik és majd nevetve gondolsz vissza a fogadalmadra és megjegyzed, hogy mennyi időt elpazaroltál esetlegesen az életedből enélkül az öröm nélkül (szerelmeskedés), mert makacsul egy szabályra támaszkodtál.

Tudom, mert én is várni akartam, csak nem az esküvőig, hanem egy bizonyos életkorig, de így utólag hülyeségnek gondolom ezt a feltétel szabást és örülök, hogy megtörtént.

Persze nem 14-15 voltam, de ugye bár te is már 19 vagy.

Más esetben kivárod, de ne azért menj férjhez, hogy szexelhess, hanem azért mert egy férfi már megadott neked mindent amit tudott önmagából és olyannyira boldogok vagytok, hogy hozzá mész majd.

Nem baj, hogy várni akarsz én csak azt mondom, ha ott az igazi lehetőség, akkor ne told el azért, hogy 30 évesen szüzen hozzá menj egy férfihoz, aki kevésbé olyan jó hozzád, mint aki lett volna, csak elszalasztottad, mert várni akartál.

Amúgy meg ha a barátoddal eldöntitek, hogy ti majd összeházasodtok, akkor miért baj az, hogy mondjuk te 20 évesen lefekszel vele, jártok és mondjuk 24 éves korodban meg elvesz? Szerintem ez lenne a legtermészetesebb megoldás a helyzetedben, feltéve ha találsz egy igazi férfit, nem egy ilyen megcsalós bunkó típust.

Sok sikert.

18/L

2014. dec. 27. 22:07
 17/37 anonim ***** válasza:
#15 Akkor az én párom kivétel, mert Ő nappal és éjszaka is csodálatos! :)
2014. dec. 28. 12:11
 18/37 anonim ***** válasza:

Akkor jó neked a többség nem lesz ilyn szerencsés.

2014. dec. 28. 12:41
 19/37 anonim ***** válasza:
Popsiba hagyod magad?
2014. dec. 28. 14:28
 20/37 anonim ***** válasza:

És az mi amikor a szeretkezés szédítően jó és a nappalok is csodásan telnek együtt?

Bármit is írtál nem tudom mennyire igaz másokra, de ránk nem, eddig ezt a kombót most láttam először.

Ez 'tisztelet a kivételnek' szerintem érdemes lett volna.

Köszi. :)

2014. dec. 28. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!