Első szex? Mit? Hogyan? L
Fél éve együtt vagyok a barátommal, nem erről szól a kapcsolatunk, de már mindketten vágyunk egymásra. Késznek érzem magam.Mindig mondja hogy annyira tudom mi kell neki. Van elképzelésem és sokat beszéltünk már róla. A védekezés megoldva már csak az alkalom kell.
Szóval csak az lenne a kérdésem hogy esetleg tudnátok e tanácsot adni hogy mit hogyan csináljak. Hogy esetleg abból felhasználni valamit a saját elképzelésemen és a sodródni a vággyal-on kívül.
Előre is köszönöm.
Szerintem nem kell túlvariálni, azzal rontjátok el a legjobban ha sokat vártok az első alkalomtól és tökéletesre akarjátok.
Ha a srác 1-2 órával a szeretkezés előtt kiveri magának (vagy te leszopizod) akkor talán nem fog azonnal elsülni és lesz több időtök élvezni.
Arra számítsatok, hogy az első nem lesz olyan fantasztikus élmény, és akkor csak pozitívan csalódhattok. Később úgyis belejöttök majd.
Hú, hát köszönöm eddig mindenkinek.
Igaziból, misszionáriusba képzelem el az elsőt szal a lovaglás max előjátékban mintha módon.
Az előjátékra nagy hangsúlyt szeretnék fektetni, hogy nagyon felizguljon addigra.
Tisztában vagyok vele, hogy nem ez lesz a legjobb csak az egyik legkülönlegesebb mivel az első azzal akit szeretek. Lehet hogy fájni fog, lehet hogy vérezni és elmenni valószínűleg közben nem fogok.
Igaziból attól "félek" hogy csak egy darab fa leszek alatta.
Nem tudom hogy ott mit kéne csinálnom vagy is hát na értitek.
Szerintem te totál éretlen vagy még az egészhez. De hát a divat, meg a barátnők nagy úr... dugni kell!
A kérdésből ítélve elég fiatalka lehetsz, a srácra hamarosan emlékezni sem fogsz....
De csináld csak, úgyis megbánod majd!
PearlDrive köszönöm szépen!
Nem kell hogy bárkit is győzködjek a koromról, érettségemről, érzéseimről sem semmiről.
Én egy kérdést tettem fel, az ennek megfelelő helyen.
Mindenkinek köszönöm a válaszát, bár remélem több ilyen jellegű NEM érkezik.:)
Vannak elképzeléseim és tudom hogy a "köd" irányít majd valamennyire de nem fogom valószínűleg teljesen elveszteni a fejem ill de csak aktus közben visszatér.
Amúgy, kedves letámadó, nem dugni akarok, nem a barátnőim befolyására történik. Szeretkezni szeretnék mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!