Nagyon félek. Ilyen létezik?
Ez nem a szokásos 'Hu fájni fog az első???' kérdés, kicsit fura, ezért fordultam hozzátok.
Arról van szó, hogy 16 vagyok, a barátom 20, mégis.... hogyismondjam... testesebb vagyok nála. Félek, összenyomom. Elbír meg minden, felemelt, ültem az ölében semmi gáz nem volt, de így, hogy rajta fekszem.... elgondolkodtató. Köszi.
Nyugi, ha valami problémája lenne azzal hogy elbír-e vagy sem, azt észrevennéd. Nem olyan könnyű összenyomni valakit, ráadásul, mivel szükségszerűen a teljes testsúlyod (és itt most érdektelen kinek mennyi a súlya) soha nem fog ránehezedni a partnerre miközben együtt vagytok, ugyanis akkor fizikailag nem lenne kivitelezhető a dolog.
Ha nem lennél ennyire fiatal mondanám azt is hogy napi 4x hajrá oszt még testmozgásnak is jó, de inkább ezt ne vedd figyelembe.
Egy viszont biztos, ha fennállna részéről annak veszélye, hogy nem bírja el a súlyod, azt rögtön észrevennéd, mert nem tudnál mire ráülni a combján kívül az esetben ugyanis nem azzal lenne elfoglalva, hogy mit teszel épp vele, hanem azzal hogy levegőt vegyen. Azaz nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!