Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon félek. Ilyen létezik?

Nagyon félek. Ilyen létezik?

Figyelt kérdés

Ez nem a szokásos 'Hu fájni fog az első???' kérdés, kicsit fura, ezért fordultam hozzátok.

Arról van szó, hogy 16 vagyok, a barátom 20, mégis.... hogyismondjam... testesebb vagyok nála. Félek, összenyomom. Elbír meg minden, felemelt, ültem az ölében semmi gáz nem volt, de így, hogy rajta fekszem.... elgondolkodtató. Köszi.

2014. dec. 24. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8-as: MegaLOL :DDD
2014. dec. 24. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
mért mi vagy te, egy úthenger?? azért ahhoz hogy kílapítsd kicsit több súlyra lesz szükséged,, biztos vagyok benne
2014. dec. 24. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha valami problémája lenne azzal hogy elbír-e vagy sem, azt észrevennéd. Nem olyan könnyű összenyomni valakit, ráadásul, mivel szükségszerűen a teljes testsúlyod (és itt most érdektelen kinek mennyi a súlya) soha nem fog ránehezedni a partnerre miközben együtt vagytok, ugyanis akkor fizikailag nem lenne kivitelezhető a dolog.

Ha nem lennél ennyire fiatal mondanám azt is hogy napi 4x hajrá oszt még testmozgásnak is jó, de inkább ezt ne vedd figyelembe.

Egy viszont biztos, ha fennállna részéről annak veszélye, hogy nem bírja el a súlyod, azt rögtön észrevennéd, mert nem tudnál mire ráülni a combján kívül az esetben ugyanis nem azzal lenne elfoglalva, hogy mit teszel épp vele, hanem azzal hogy levegőt vegyen. Azaz nincs mitől félned.

2014. dec. 25. 14:08
 14/16 anonim válasza:
update! de ha teljes valójában meg akarod tudni mi lesz nézd meg a norbit-ot
2014. dec. 25. 20:34
 15/16 anonim válasza:
dehogyis!!! :D
2014. dec. 25. 22:04
 16/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem Baj csak ne aggodj emiatt.
2015. jan. 7. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!