Szerintetek a szűz lányok alapból tágak?
Figyelt kérdés
elsosorban fiuk valaszat varom.
Nem gondoljátok, hogy eloszor kéne egy farok, ami kitagitja? Gondolom/vagyis remélem kevés olyan van aki nem igy gondolja, de erre vagyok kivancsi, hogy ti mit mondotok errol. Boven is ki lehet fejteni.
2014. dec. 21. 14:50
1/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha szűz, akkor mitől lenne tág? Max genetika.
2/12 anonim válasza:
Beszélgess az anyukáddal vagy a barátnőiddel a hüvely működéséről :) Bár lehet benne valami igen először csak banán aztán kígyóubi aztán a végére annyi ki tud tágulni hogy a kamion is megfordul benne :)
3/12 anonim válasza:
Nem tágak szerintem. Igen, először ki kell tágítani. Amúgy miért kérdezed? Ilyen lánnyal volt dolgod, vagy te magad vagy szűz lány?
4/12 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, ugyhogy pontosan tisztában vagyok a dolgokkal :DD de mint irtam, kiváncsiság, hogy ti mit mondotok. nemet is légyszi.
2014. dec. 21. 14:54
5/12 anonim válasza:
Cáfolom az eggyik szűz csajsziba egy banán felment volna alapból olyan tág volt xD a másik meg nyüszített olyan szűk szval annak volt igaza aki azírrta hogy genetika
6/12 anonim válasza:
Én szerintem alapból nem tágak,vagy nem mindenki az,mint ahogyan a farkunk mérete sem egyforma. 18/F Aztán lehet tévedek xD
7/12 anonim válasza:
Én is a farok méretéhez hasonlítanám. Ahogy vannak olyan srácok, akiknek nagy, és vannak olyanok, akiknek pici, úgy vannak olyan csajok, akik eleve tágabbak, és vannak olyanok, akiket tágítani "kell", mert "eredetileg" szűkek. Szóval tényleg genetika, és csaja válogatja...
8/12 anonim válasza:
Nem tág az se aki szűz és az se aki nem szűz mindig akkorára fog tágulni amekorra lesz a partner farka csak gyorsabban tágul aki nemi életet él.
9/12 anonim válasza:
Kérdező attól hogy lány vagy még nem feltétlen vagy tisztában a dolgokkal, írásod alapján nem mutatod magad valami értelmesnek. A hüvely tágsága genetika kérdése, valaki eredetiben szűkebb van aki tágabb, de olyan nincs hogy ki kell tágítani aztán majd jobb lesz. Izgalom hatására kitágul aztán visszaszűkül az eredeti formájára. Ahogy írták előttem is, rendszeres nemi élet esetén gyorsabban képes kitágulni... De nőgyógyász megmondja hogy milyen... Nekem elvileg tág, de ez nem azt jelenti hogy megfordul bennem a kamion hanem hogy szüléskor nem fogok vernyákolni mert normálisan képes tágulni. (Barátom szerint finom szűk mondjuk de ez is csak egy vélemény)
10/12 A kérdező kommentje:
'kedves'utolso, közölném, hogy SEMMIT nem tudsz az irásom alapján megmondani, foleg nem azt hogy milyen értelmes vagyok. miért van mindig valaki kukacoskodo alak aki be akar szólni-.-
attol még, hogy te nem értetted meg a kérdésem okát, még nem kell a másikat hülyének nézni, nem gondolod???
2014. dec. 21. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!