Szerintetek mit tegyek? A barátnőm szűz. Én meg nem voltam még szűz csajjal. Ő alapból ideges fajta, és mikor próbálok hozzá közeledni, elutasít. :S Hallottam vannak olyan esetek, ahol akár 1 évet is várni kell a nőre.
Félre ne értsetek, én lefektetni akarom, de szeretem és szeretnék normális kapcsolatot vele. Márpedig a szex szerintem igenis része egy kapcsolatnak, szóval a tanácsaitokat kérném!
Egy hónapja és 12 napja vagyunk együtt.
Mit javasoltok, hogyan viszonyuljak hozzá...
... ja és még valami: attól félek, nem tart elég vonzónak, ezért nem akarja velem elveszíteni. :S
Ti mit tennétek a helyemben srácok?
Tiszerintetek miért nem akarja még a párom csajok?
Nahhh, elírtam: :)
" én lefektetni akarom"
helyett ezt akartam írni:
" én NEM lefektetni akarom"
hány évesek vagytok?
amúgy meg szűz..nem adja be a derekát másfél hónap után
Én 22 éves vagyok.
Barátnőm 19 éves.
Én örülök, hogy nem mászta meg a fél város, tisztelem is benne. Viszont épp a múlthéten tudtam meg, hogy az ikertestvére is szűz volt az ő mostani barátjával, és a csaj annyira megkívánta a barátját, hogy 2 hét járás után lefeküdtek...
Én meg emiatt úgy érzem, hogy én nem vagyok túl vonzó, hisz akkor az én barátnőm se tudná akkor visszafogni magát..... Ráadásul még csak is láttam meztelenül de ő engem igen.
Mikor meg megkértem, hogy ez nem fair :) akkor azt válaszolta, hogy ő még megmutatni se szeretné magát...
Eddig minden barátnőm (2 volt előtte)teljesen más volt, ők hozták fel a szex témát 1 hónapon belül. Meg rajtuk látszott, hogy kívánnak, de a mostani szerelmem... ááá...
Nőként 1,5 hónap után alapból sem fekszem le senkivel sem... Kicsit türelmetlen vagy. Persze az 1 év is bőven túlzás.
Légy megértő és segíts neki rávezetni a dolgokra! Ez a legjobb, amit tehetsz. Persze, csak ha elég fontos számodra.
Ez minden lánynál másképp működik.
Most ne az ikertestéréhez vagy a 2 előző barátnődhöz hasonlítsd. Neki még kell egy kis idő, lehet az 1 hónap vagy 3 de akár igen 1 év is.
Meg most őszintén, ha nem tartana vonzónak akkor mégis mi a fenének járna veled?
rajta többet kell "dolgozni" ez nem azt jelenti, hogy nem tart vonzónak csak azt, hogy szégyenlős. szokott simogatni vagy ilyesmi?
Attól, hogy az ikertestvére ilyen az nem azt jelenti, hogy Ő(a barátnőd) is ilyen.. a két volt csajod meg hát na. ők szeretik a szexet.. ennyi.. mivel még a mostani "szerelmed(aranyos, hogy már most így fogalmazol)" nem tapasztalta tart tőle egy kicsit. de puhítani kell
azt értem, hogy többet kell rajta "dolgozni"... de van még itt egy kis szálka a szívemben, amit eddig még nem írtam le:
Én már kimondtam azt a bizonyos szót: SZERETLEK
Ő meg nem, csak átölelt...
Teljesen összezavar... vagy csak a szerelem miatt vagyok ilyen szét szórt...
Az első két nőmmel meg nem volt szerelem, csak nagyon erős szeretet, de volt szex. Most meg van szerelem, de nincs szex...
Kezd nem tetszeni ez a kiszolgáltatott érzés... :((((
1 hónap után én sem tudnám kimondani a "szeretlek" szót. akármennyire is mondaná a párom. A szexet be lehet pótolni.:)
Várj vele ne szakíts vagy ilyesmi meg se forduljon a fejedben a megcsalás meg még úgyse.
A türelem rózsát terem..Jelen esetben pedig szeretleket és szexet.:)..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!