Szerintetek mit tegyek? A barátnőm szűz. Én meg nem voltam még szűz csajjal. Ő alapból ideges fajta, és mikor próbálok hozzá közeledni, elutasít. :S Hallottam vannak olyan esetek, ahol akár 1 évet is várni kell a nőre.
Félre ne értsetek, én lefektetni akarom, de szeretem és szeretnék normális kapcsolatot vele. Márpedig a szex szerintem igenis része egy kapcsolatnak, szóval a tanácsaitokat kérném!
Egy hónapja és 12 napja vagyunk együtt.
Mit javasoltok, hogyan viszonyuljak hozzá...
... ja és még valami: attól félek, nem tart elég vonzónak, ezért nem akarja velem elveszíteni. :S
Ti mit tennétek a helyemben srácok?
Tiszerintetek miért nem akarja még a párom csajok?
Csók, simogatás, csókolgatás ruhán keresztül melleket (amiért besértődött pár napra, és én nekem sem volt kedvem hozzá érni napokig, elvette tőle a kedvem, lehangolt), nyalakodás (fülét nyaltam és simogattam a mellbimbóit, combját, ölelgettem és elélvezett tőle)...
... én próbáltam rávenni asz orális szexre (mármint úgy, hogy én nyújtom neki, nem fordítva), de nem akarta --- na ez volt ma reggel nála, és itt telt be a pohár, vagyis emiatt érzem úgy, hogy nem kíván engem. :(((
Utolsó: nem sajna :(
Kértem őt már, hogy legalább legyen orális szex közöttünk, de mint már mondtam, még neki sem lehet nyújtani... :/ ... nemhogy még én kapjam...
... és nem, még a fark*mhoz se nyúlt.
Nagyon aggódom, mert mikor felhozom a témát, mindig sértődés lesz belőle. :S
Én szeretem, de ha sokáig ezt fogja művelni velem, kénytelen leszek elhagyni őt, bármennyire is fáj.
Már azon is gondolkodtam, hogy frigid.
Kérlek, még csak 1 hónapja és 12 napja jártok!
Ráadásul szűz!
Majd ha fél év múlva is ilyen lesz, akkor kezdj gondolkodni!
Nem vagyok szűz, de még nekem is kevés lenne az 1 hónap.
Jól van..... :/
Akkor várok.
Engem elképesztenek az itt adott válaszok. Én 18 évesen veszítettem el a szüzességemet az akkori barátommal, nagyjából egy hónap után (előtte természetesen volt mindne más, hogy erre felkészüljünk).
Az én meglátásom szerint ha ennyi idősen valaki nem kívánja a párját egy hónap után, ott gond van. Mégpedig a vonzalommal... ne mondja azt nekem senki, hogy egy hónap után nem kíváncsi legalább, és valamilyen szinten nem szeretne örömet okozni a másiknak, ha járnak, tehát elvileg testi-lelki vonzalmat éreznek egymás iránt.
Ami nekem eszembejutott a lány viselkedését illetően: nem lehetséges, hogy szigorú, esetleg túlzottan vallásos neveltetést kapott, vagy korábban molesztálták volna? Próbálj meg leülni és beszélgetni vele arról, hogy miért nem kívánja magát az intimitást, nem is egyenesen a szexet (és egyáltalán nem téged, mert szerintem a probléma itt nem veled van, hanem az ő hozzáállásával, ami valószínűleg más férfival is ugyan ilyen lenne). Az is lehet, hogy túlzottan "nyomulósnak" érzi a viselkedésed, bár ez elég furcsa, hiszen az elmondásodon érezhető, hogy te neki örömet szeretnél okozni, és nem durva, bunkó módon próbálkozol.
Mindenképpen furcsa, ha egy ennyi idős nő, akár szűz, akár nem, nem vágyik a párja csókjára, érintésére, és főleg NEM akarja az viszonozni!
Mindenképp beszélj vele, mert ez így nem normális.
Nos... fejlemény...
Gondoltam leírom ide, ha már megpróbáltak egyesek segíteni. Az van, hogy tegnap délután felhívott a barátnőm egyik barátnője. Azt mondta, hogy menjek egy helyi szórakozóhelyre, ott van barátnőm is, és majd meglátom miért menjek oda, majd letette.
Ettől ideges lettem, mert már az a csaj többször próbált kikezdeni velem, de nem csak ő, hanem akiket ismerek a barátnőm barátnői közül, azok közül is voltak már másíok is. Ezért kerülöm őket - de mégis elmentem a helyre.
Vajon mit láttam???
Ott smárol kis kicsem egy másik pasival, ráadásul egy retkes cigánnyal!!!!!!!!
Ott volt a csaj is, aki felhívott, észrevett, odajött és elmondta, hogy Dóri nem is szűz, már a kapcsolatunk óta megcsal folyamatosan...
:'(
Így bízzon meg az ember a nőkben... meg legyen "figyelmes" , "megértő". :(
Ahha, a f*szomba, azt! :(((((((((( :(((((((
Mától nem bízok meg egy nőben sem, annyi szent! :'(
Kedves előző (17-es): úgy tűnik neked volt igazad. :(
Azért mert 1 ilyen csajod volt nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen...Fogsz még nála jobb barátnőt is találni.
mondjuk én sosem tudnék megcsalni senkit sem.... és az ilyen embereket nem is értem.. minek van valakivel ha amúgy megcsalja...
Csinálj valami romantikus randit ahol tudtok beszélgetni!
De tényleg beszéljetek nagyon sokat és majd a végén térj rá a szex témára!
Amugy én csak 7 hónap után adtam be a derekam bár 16 évesen!
És annyira fájt hogy utána kb3 hétig nem volt szex
remélem zudtam segítenu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!