22F miért vagyok szűz?
Figyelt kérdés
semmilyen kapcsolatom nem volt még nővel,még puszi se,simogatás se,ölelés se semmi!! Több nő,lány mondta már hogy jól nézek ki meg ha fiatalabb lennék akkor te kellenél.Én ezt nem értem,másnak meg 12 évesen összejön a szex.Én már kikészülök lassan komolyan mondom.A jóisten szűznek rendelt el vagy mi?Ekkora szerencsétlenséget,hogy hord a hátán a föld mint én? OMG!Én nagyrészt a nőket tartom hibásnak amúgy hogy itt tartok.Úgy is a nő dönti el hogy leakar-e velem feküdni,én mindegy hogy mit akarok.Valaki megmondja miért van ez? Félnek tőlem vagy mi?2014. dec. 19. 10:11
11/14 anonim válasza:
Tanuld meg, ezen az oldalon mindig téged fognak hibáztatni. Tök 8, hogy te egy lakatlan szigeten élsz egyedül, akkor is te leszel a hibás, ha nem tudtál ott nőt szerezni.
12/14 anonim válasza:
Ha semmmilyen kapcsolatod nem volt még nővel, be várd hogy valaki hirtelen úgy dönt hogy lefekszik veled. Nem sok lánynak jön be am ha valaki szerencsetlensegnek tartja magát valszeg látszik is rajtad, lehet hogy ezen kéne dolgoznod...vagy probald ki a kapcsolatteremtest lanyokkal, de kezd kisebben rajössz majd h nem olyan nehez:)
13/14 anonim válasza:
11:
Öcsém, te miről beszélsz? Mindenkinek az kellene legyen az első az életben hogy önmagát hibáztatja a kudarcaiért.
Szerinted ha a világot, más embereket szidja, akkor meg tudja változtatni a világot és más embereket, hogy jobban megfeleljenek neki? Nem, nem tudja.
Szerinted ha önmagát szidja, akkor meg tudja változtatni magát, hogy jobban alkalmazkodjon a világhoz? Igen.
Pusztán emiatt érdemes mindenkinek önmagát és nem másokat hibáztatni. Ha magadat hibáztatod, akkor magad jobbá változtatásával van lehetőséged a kiútra. Ha másokat, akkor meg állandóan csak rinyálsz, sírsz, nyafogsz, amitől (főleg ha csak egy nőknél sikertelen férfiről van szó) mindenkinek felfordul a gyomra.
14/14 anonim válasza:
#6-os válaszát mintha én magam írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!