22F miért vagyok szűz?
Mintha a jovobeli enem olvasnam.. :/
17f
Azért mert nem próbálkozol és nem teszel semmit a sikerért. Természetesen a te hibád és senki másé. Nálad rondábbaknak, hülyébbeknek vagy csóróbbaknak is van/volt nője.
Hány lányhoz mentél oda ismerkedni az utóbbi 1 hónapban? Fél évben? 1 évben? Na ezért vagy még szűz.
Tudod mit csinálj? Miket mondj hogy megkedveljen egy lány? Hogyan kérd el a telefonszámát? Hogyan beszélj meg vele randit? Mit csinálj vele a randin? Hogyan csókold meg? Hogyan juss el vele az ágyba minél hamarabb?
Azért vagy még szűz, mert még csak elképzelésed sincs ezekről hogy hogyan kellene ezeket csinálni jól.
Komolyra fordítva a szót: eléggé "érdekes" gondolkodásmódod van.
Kezdjük azzal, hogy nem, nem a nőket kell hibásnak tartanod, mind a párkapcsolat, mind a d*gás két emberen múlik. "Úgy is a nő dönti el hogy leakar-e velem feküdni" - ez sem helyes, mint utaltam rá, a d*gás akkor jön össze, ha mindketten akarják. Hogy a másik lenne a hibás azért, mert nem akarja széttenni a lábát egy olyannak, aki csöppet sem vonzó? Ezért hibás lenne? Hát nem. Senkinek nem kötelessége széttenni a lábát, csak mert te túl kanos vagy.
De én azt javaslom, hogy ha ezen változtatni akarsz, első körben ettől a mániákus nőgyűlöletedtől szabadulj meg. Barátkozz meg a gondolattal, hogy a hiba benned van. Hogy mi, az persze ennyiből nem derül ki, lehet akár, hogy a külsőd előnytelen, de én valami személyiségbeli vagy viselkedési problémára gyanakszok.
Második körben meg hagyj fel ezzel a siránkozó stílussal! Nem 60 éves vagy, hogy okod lenne hisztizni. Persze, igen, tény, van, aki már tizenévesen dug, bár azért a fiúk közül nincs ám olyan sok, aki 12 évesen már ne lenne szűz. De ez nem azt jelenti, hogy most olyan hű, de nagyon el lennél késve bármivel.
Aztán szerintem ha nem a szexet hajszolnád, hanem inkább a szerelmet keresnéd, az is kicsit javítana a kilátásaidon.
Ami a legfontosabb: legyél tisztában magaddal! A legtöbb párkapcsolati sikertelenség oka ez: az önismeret hiánya.
Közhely, de az is megeshet, hogy "rossz helyen keresgélsz". Félre ne érts, nem azt modnom, hogy add alább az igényeidet, és elégedj meg defektes csajokkal, csupán nem biztos, hogy az értékes és érzelmes lányok/nők arra leledzenek, amerre te nézelődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!