Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22F miért vagyok szűz?

22F miért vagyok szűz?

Figyelt kérdés
semmilyen kapcsolatom nem volt még nővel,még puszi se,simogatás se,ölelés se semmi!! Több nő,lány mondta már hogy jól nézek ki meg ha fiatalabb lennék akkor te kellenél.Én ezt nem értem,másnak meg 12 évesen összejön a szex.Én már kikészülök lassan komolyan mondom.A jóisten szűznek rendelt el vagy mi?Ekkora szerencsétlenséget,hogy hord a hátán a föld mint én? OMG!Én nagyrészt a nőket tartom hibásnak amúgy hogy itt tartok.Úgy is a nő dönti el hogy leakar-e velem feküdni,én mindegy hogy mit akarok.Valaki megmondja miért van ez? Félnek tőlem vagy mi?

2014. dec. 19. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy szűz? Mert még nem d*gtál.
2014. dec. 19. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:

Mintha a jovobeli enem olvasnam.. :/

17f

2014. dec. 19. 10:13
 3/14 anonim válasza:
Hat en nem bírnám 22eves korig. Miért nem mész el fizetőshöz?
2014. dec. 19. 10:15
 4/14 A kérdező kommentje:
mert munkanélküli vagyok!áááhhháhhh trololo ha lesz valamikor pénzem akkor elmegyek.
2014. dec. 19. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen vagyok szűz, mondjuk a külsőm miatt ebben semmi csoda sincsen. Olyan ronda vagyok, hogy egy lány sem feküdne le velem.
2014. dec. 19. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert nem próbálkozol és nem teszel semmit a sikerért. Természetesen a te hibád és senki másé. Nálad rondábbaknak, hülyébbeknek vagy csóróbbaknak is van/volt nője.

Hány lányhoz mentél oda ismerkedni az utóbbi 1 hónapban? Fél évben? 1 évben? Na ezért vagy még szűz.

Tudod mit csinálj? Miket mondj hogy megkedveljen egy lány? Hogyan kérd el a telefonszámát? Hogyan beszélj meg vele randit? Mit csinálj vele a randin? Hogyan csókold meg? Hogyan juss el vele az ágyba minél hamarabb?

Azért vagy még szűz, mert még csak elképzelésed sincs ezekről hogy hogyan kellene ezeket csinálni jól.

2014. dec. 19. 10:33
 7/14 anonim válasza:
Nem a lányok hibája, hogy te szűz maradtál.
2014. dec. 19. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
nyugi én 26 évesen is az vagyok
2014. dec. 19. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Komolyra fordítva a szót: eléggé "érdekes" gondolkodásmódod van.

Kezdjük azzal, hogy nem, nem a nőket kell hibásnak tartanod, mind a párkapcsolat, mind a d*gás két emberen múlik. "Úgy is a nő dönti el hogy leakar-e velem feküdni" - ez sem helyes, mint utaltam rá, a d*gás akkor jön össze, ha mindketten akarják. Hogy a másik lenne a hibás azért, mert nem akarja széttenni a lábát egy olyannak, aki csöppet sem vonzó? Ezért hibás lenne? Hát nem. Senkinek nem kötelessége széttenni a lábát, csak mert te túl kanos vagy.

De én azt javaslom, hogy ha ezen változtatni akarsz, első körben ettől a mániákus nőgyűlöletedtől szabadulj meg. Barátkozz meg a gondolattal, hogy a hiba benned van. Hogy mi, az persze ennyiből nem derül ki, lehet akár, hogy a külsőd előnytelen, de én valami személyiségbeli vagy viselkedési problémára gyanakszok.

Második körben meg hagyj fel ezzel a siránkozó stílussal! Nem 60 éves vagy, hogy okod lenne hisztizni. Persze, igen, tény, van, aki már tizenévesen dug, bár azért a fiúk közül nincs ám olyan sok, aki 12 évesen már ne lenne szűz. De ez nem azt jelenti, hogy most olyan hű, de nagyon el lennél késve bármivel.

Aztán szerintem ha nem a szexet hajszolnád, hanem inkább a szerelmet keresnéd, az is kicsit javítana a kilátásaidon.

Ami a legfontosabb: legyél tisztában magaddal! A legtöbb párkapcsolati sikertelenség oka ez: az önismeret hiánya.

Közhely, de az is megeshet, hogy "rossz helyen keresgélsz". Félre ne érts, nem azt modnom, hogy add alább az igényeidet, és elégedj meg defektes csajokkal, csupán nem biztos, hogy az értékes és érzelmes lányok/nők arra leledzenek, amerre te nézelődsz.

2014. dec. 19. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg mondják rád a lányok, hogy jól nézel ki, akkor van esélyed. Ha jól nézel ki. Meg ne edd azt a maszlagot, hogy a lányoknak nem számít a külső! Első körben csak az számít, ha az adott, akkor engednek tovább lépni. Különben nem. Az persze segít, amit valaki írt már, hogy nagy számok törvénye alapján több esélyed van, de ez is csak akkor igaz, ha a fent említett állítás, tehát, hogy jól nézel ki, igaznak bizonyul. Egy bizonyos szint alatt nem működik. Tudom, tapasztaltam. Én ezért vagyok szűz még 28 évesen is, mert annyira ocsmány külsővel rendelkezem, hogy az egyetlen dolog, amit egy lányból ki tudok váltani az az, hogy felfordul a gyomra.
2014. dec. 19. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!