Ti hogy vagytok azzal. Hogy 14-15 évesen vesztik el manapság a gyerekek szüzességüket?
hát én örültem volna ha 15 évesen elveszthettem volna
19 vagyok és még nőm se volt...
#10!
2-3? Ettol k..va? Az olyanok akik "erre" hajtanak mar 10 alatt nem is gondolkodnak..
Nem mindenkire vonatkozik csak az "olyanokra"..
Nem a korodról szól, hogy mikor "érdemes" elveszíteni. Ha találsz egy olyan partnert, akit nagyon szeretsz, eleget tudsz a szexről(és ez nagyon, nagyon fontos, hogy tudd mi a franctól lesz a baba, hogy kell védekezni, hogy tudsz örömet okozni, és mivel okoznál fájdalmat), megbíztok egymásbak, kívánjátok, és normális alkalmatok és elég időtök van rá (nem kapkodva az utcasarkon), akkor nem számít, hogy hány éves vagy.
Nincs olyan, hogy valaki maradi, és túl késő, azt nem mondom, hogy nincs olyan, hogy túl hamar, de 14-15 körül már oké. Nekem is ilyen felosztásban volt az első, kicsit gyerekes, kicsit ügyetlen, de nagyon jó élmény volt.:)
---OFF---
Félve írok ide, hisz én általában a tudomány-technika témakörökben szoktam válaszolgatni, véleményt nyilvánítani, ezért megkérek mindenkit, hogy legyen szíves nem lepontozni engem, nehogy "hitelességemet" veszítsem az alacsony hasznos válasz százalék miatt.
---ON---
25 éves nő vagy. Én 3 évvel ezelőtt vesztettem el, az egyidős barátommal, ma már férjemmel. Nem tartom magam bombázónak, viszont azért szebb nő vagyok kívülről fizikálisan, mint Marika néni Karagószörcsögön... Olyan átlagos, visszafogott. Sokkal jobb érzés, úgy hozzábújni esténként a férjemhez, hogy Ő vette el nekem. Megbízom benne, szeretjük egymást. A szex fantasztikus kettőnk között, hisz mindenre Ő "tanított".
Észrevettem, hogy mostanában tényleg a fiatalok 14-15 évesen már nem szüzek. Lehet, hogy én vagyok maradi és nagyon későn érő, de engem 15 éves koromban jobban lenyűgözött az atomok mozgása, a mechanika és a villamoságtan.. jó, igen én már akkor kicsit különc voltam, de én ilyen vagyok. A férjem mérnök, ergo hasonló beállítottságú. Magamból indulok ki, de egy 20 éves lány sokkal érettebb a szexre, mint egy 14-15 éves... A férjem nővére nőgyógyász és ő is mesélte, amit már az előzök leírtak. A fiatalok rendkívül keveset tudnak a szexről, sok a nemi beteg és a nem kívánt terhesség.
Ez az én véleményem. Végig magamból indultam ki. Nyilván mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja én nem szeretnék beleszólni és nem is tudok. :)
További szép napot, kellemes időtöltést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!