A lányok már annyire "bemelegedtek" hogy kétszer vesztik el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit eröltetett szöveg ez a kétszer elveszteni dolog de leírom mire gondolok...amikor én voltam tizenéves arról csacsogtak a csajok hogy szájjal ekkor vesztették el igazából meg akkor. A szájas elvesztés mint megtudtam csókolózást jelentett(én kicsit közönségesebbet gondoltam). A mai lányoknál újra van ilyen kettes felosztás -abból kiindulva ami így-úgy a fülembe jutott- de már úgy tartják nyilván hogy fiúval ekkor vesztették el lánnyal meg akkor, lévén hogy a lányok igen jelentős része gyakorlott biszex. Azt mondjuk nem tudom hogy lány-lány felállásnál mi számít szüzesség elvesztésnek, de leginkább arra vagyok kiváncsi hogy tényleg divatba jött az "alternativ szüzesség" vagy csak én vonok le messzemenő következtetést a környezetem alapján?2014. okt. 25. 16:32
2/7 anonim válasza:
Szerintm feleslegesen túlbonyolítod. Egy lány.
3/7 anonim válasza:
Nekem még ilyen nem jutott a fülembe. Egy szüzesség van és azt akkor vesztik el, ha egy férfival szeretkeznek.
Ha valaki csókolózik még szűz, ha egy lány kielégíti még szűz (az olyan maszturbálós verzió), ha szájjal elégítenek ki egy férfit még szüzek. Ezért is hívják az olyan nőket akik pénzért csak sz*pnak semmi más, hogy: szűzk*rvák.
4/7 anonim válasza:
Még sosem hallottam erről amit írsz.
5/7 anonim válasza:
nem tudom milyen körökben mozogsz, de én ilyet még nem hallottam
a szüzesség elvesztése, ha egy férfi farka átszakítja a szűzhártyát
a te logikád alapján a tampon is szüzesség elvesztése?
a csókolózás vagy az orális szex még nem eredményezi a szüzesség elvesztését
6/7 anonim válasza:
Én szerintem szexuális együttlét esetén akár lány lány akár fiú lány felállásban elveszíted a szüzességed.( jó persze konkrétan nem a szűzhártya átszakítására célzok csak de egy lány is áttudja szakítani)
7/7 anonim válasza:
Szerintem a szüzesség elvesztése szexuális tevékenység végzésekor történik meg, a nemi felosztás teljesen mindegy, egyébként kedves korábbi felhasználó:a nő-nő felosztású szeretkezés ugyanolyan lényeges , és nem "maszturbáció szerű "(???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!