Lányok! Ha ennyire féltek a terhességtől, miért nem védekeztek?
Előző vagyok.Tuuudom,hogy te már anyuka vagy,nem is neked írtam,hanem az okosnak aki nem szed gyógyszert mert elfelejti -.-".
De amúy becsülöm benned,hogy ha már megtörtént akkor vállaltad a babót.Gratulálok(ha szabad)!=)
Ne haragudj. Azt hittem nekem irod...
Egy gyerek Isten ajándéka, azt meg nem szabad visszautasitani...
Több oka is van annak szerinte hogy nekem lett egy fiam...Nagyon sokat változtatott rajtam a terhesség meg s szülés...
már ne haragudj, de "nem szeretnék még egy kölyköt"? Mintha valami nyűg lenne :S Amúgy én sem értem, hogy miért nem védekezik, aki nem akar gyereket.. még a 15 éves ribik írják, hogy "deháát óvszer nélkül jobb a szeeexx naaa"...
14L
Én őszintén megmondom, még szűz vagyok, de biztos fogok védekezni, ha oda jutok...
Mondjuk szerintem ez nem csak a lányon múlik, szerintem mind a két félnek célja, hogy védekezzenek a nem kívánt terhesség miatt.
A lánynak azért, mert: Terhes lehet, elkaphat bármilyen fertőzést
A fiúnak meg: Mert gondolom ő sem szeretne gyereket, ha igen, akkor meg a csaj se védekezne
Fertőzést meg a pasi is összeszedhet...
Ezért kell vigyázni, mit hova dugnak... xD
L/17
Én egyszerűen megoldom: nem élek nemi életet. - Lévén hogy nincs is kivel. De ha volna sem... ^^
22F
Ami elromolhat, az el is romlik... Ilyen a teherbe esés is valamilyen szinten. (kicsit durva hasonlat, de sajnos igaz)
Én voltam párszor úgy a párommal,hogy nem védekeztünk, mert "jaj, ne már, olyan kényelmetlen"... Utána meg rohantam a patikába terhességi tesztért... Én megúsztam... de nem mindenki ilyen "szerencsés".
Tanulság: TESSÉK VÉDEKEZNI VALAMILYEN MÓDON! :);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!