Védekeztetek (elsőnél), védekeztek? (lent)
Szóval ezalatt azt értem hogy,csak óvszerrel védekeztek/tek?
Azt mondta a barátom hogy nem annyira szereti az óvszert persze ha én szeretném óvszerrel csinálja........(azt is emlitette hogy vegyek be gyógyszert)
Ti hogyan csináltátok,csináljátok?
Köszi!!:)
Ha az elsöre hallgatsz, akkor a következö kérdésed az lezs, hogy mit tegyek, terhes lettem.
A megszakitás NEM védekezés.
Egyébként az óvszer szerintem jó.
köszi.
én nem szedek gyógyszert de nem is szeretnék,ti szedtek?
szertnék maradni az óvszernél,úgy is jó a szex?
Mondd azt hogy nem szeretnél még anyuka lenni, és hogy jobban szeretnéd ha óvszerrel csinálnátok. Aztán később esetleg áttérhettek a gyógyszerre, ha gondoljátok. De védekezés nélkül tényleg ne, mert én is kipróbáltam már úgy, és igaz, hogy nagyon jó óvszer nélkül (nem szedek gyógyszert), de tényleg nem éri meg végigparázni egy hónapot (vagy többet, de akkor már gáz van) hogy megjöjjön.. Azért a félóráért tényleg ne.. Én egyszer próbáltam ki de utána sokat paráztam, ezért többet nem.
Egyébként mi az 1. együttlétkor óvszerrel védekeztünk, és azóta is (2 éve), nem nagyon szeretnék gyógyszert szedni, és Ő pedig nem kényszerít semmire.
köszi a tanácsokat!!
utolsó hány éves vagy?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!