Lányok! Ha ennyire féltek a terhességtől, miért nem védekeztek?
Én sem védekeztem és van egy két hónapos fiam...
Mikor megtudtam h terhes vagyok nem paráztam be ennyire, hogy jajj most mit tegyek, végiggondoltam h mi a jó, de itt sok kérdés abbol áll, hogy nem védekezett és most terhes e vagy sem...
meg ha az anyja megtudja akkor mi lesz?
miért nem szex előtt gondolkodik ezen???
Na igen...
Sokkal jobb ovszer nélkül nekem is... lett is baba :)
Azért nem szedsz gyogyszert mert szted elfelejtenéd???
Tehát feltételezed h elfelejtenéd? Én is szedek fogamzásgátlot, be van állitva aa telefonom ismétlős emlékeztetőre, és minden nap beszedem, Nem akarok még egy kölyköt 18 évesen
15:44
Szólj anyukádéknak,hogy nem sokára,nagy valószínűséggel jön az unoka!;)
Én nem támadni akarlak,de ez rohadt nagy butaság szerintem.Szomorú,hogy ennyi felvilágosítás után is vannak olyan emberek,akik nem védekeznek,pedig nem akarnak gyereket.Hameg jobb gumi nélkül,akkor az óvszeren és a tabin kivül van még jó pár fogamzásgátló.
Szeretem a páromat,ezért is gondolok arra,hogy amíg nem állunk készen egy babára,addig védekezünk,mivel inkább óvszer mint egy esetleges abortusz.
De ez a ti életetek;)
deee nekem már megszületett a gyerekem és anyámék tudnak rola...
2 hónapja született meg nem 2 honapja vagyok terhes...
Hát ha nem olvasod el amit irok akkor inkább tényleg ne támadj...
És ahhoz meg nem sok közöd van hogy én megtartom e a babát avagy sem...
De már megszületett mint irtam ugyhogy máskor figyelj jobban
én csak azt nem értem hogy itt ezen az oldalom a legtöbb szexuális kérdés ebböl indul ki hogy terhes vagyok e vagy sem... De aki ettől fél az miért nem elötte gondolkodott, erre szeretnék rájönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!