Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet beteg vagyok?

Lehet beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy nagy problémával fordulok hozzátatok vagyis tanácsot szeretnék kérni. Itt vagyok 27 éves és még nem volt szexuális kapcsolatom. Egyszerűen nem vagyok képes megtenni senkivel azt a dolgot ha oda kerül a sor félek visszakozok. Volt egy több mint 3 éves kapcsolatom a barátom is szűz volt próbálkoztunk is de nekem nem sikerült nem tudtam ellazulni végig csak szorongtam. Ez a kapcsolat megszakadt már 1 éve utána volt megint egy pasim aki csak sexet akart volna és nem kapta meg tőlem így tovább állt csak ki akart használni. Tegnap viszont szakított velem a barátom akit 1 hónapja ismerek kb. Azért hagyott el ő is mert nem adtam magam oda neki. Azt mondta 1 hónap után illő lett volna de én korainak tartottam. Azt hitte rólam,hogy én nem vagyok a képes a szexre,hogy én nem kívánom meg sem akarom tudni,hogy milyen. És rájöttem,hogy lehet igaza van mert nekem nem sikerült senkivel egyszerűen nem érzem azt,hogy akarom úgy igazán. Mi lehet velem a gond? Talán beteg vagyok? Nem tudok így ismerkedni sem mert sajnos a mai pasik kizárólag sexet akarnak és ezért fog majd mindenki elhagyni.
2014. dec. 8. 14:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
lezbi vagy
2014. dec. 9. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne hatagudj, hogy privit küldtem! Már tudom ki vagy. 10-25 13:13-kor írtál nekem egy elég határozott üzenetet :)

Sajnálom, hogy még nem oldódott meg a problémád. Előbb utóbb lesz valaki aki majd a bizalmadba fog férkőzni. Ne add fel. Ezt a szexuálpszichológus dolgot meg kellene fontolni.

2014. dec. 10. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!