Lehet beteg vagyok?
27 eves korban azert egy parkapcsolat szerves resze szokott lenni a szex, ezert ne csodalkozz, ha igy nem sikerult part talalnod.
Ha csak a behatolastol felsz, de amugy masztizni szoktal, akkor csak ezt a felelmedet kene lekuzdened valahogy. Akar szakemberrel, akar mashogy.
Ha egyaltalan nincs ra semmilyen ingered, akkor meg lehet hormonalis problema, amit talan helyre lehet hozni szedett hormonokkal, amihez ismetelten szakember javaslok.
Az egeszseges felnott elet resze a szexualitas, amely nalad talan nem is a te hibadbol hianyzik. Ne felj segitseget kerni.
Szia
Nálam is ez a helyzet, csak én már nem vagyok szűz.
Voltam már 2 fiúval is de valahogy kellemetlenül éreztem mindig magam.
Azóta nem is kívánom a szexet se.
26/L
#3-al egyet értek.
Ne várj így sokat egy pasitól, 20 felett alap lépcsőfok a szex.
21/F
Bocsi, de 27 éves nőtől mai világban pár hét után már természetes, hogy testiséget IS várunk, ha nem is rögtön fullos szexet, de minimum pettinget.
Gyakori az, hogy már 3 randin hozzálátunk egymás kicsomagolásához.
Igazából ma már az első szűrő a szex (nőknek is), ha ez jó, akkor van értelme egy nővel komolyabban tervezni (ha hasonlóan kulturált, kellemes társ szabadidőhöz, felvállalható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!