Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek minden ember biszex?

Szerintetek minden ember biszex?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Persze h minden ember fejében megfordul. Most is megfordult mikor elolvastam a kérdést. De az első reakció: fúj....soha.
2010. febr. 1. 04:37
 12/23 anonim válasza:
68%

Nem, már megbocsáss. Én egy férfival? :S:S blőőő, hányok.

De van olyan is, hogy megkérdezel egy lányt, és az is azt mondja, hogy kizárt dolog.

Ne haragudj, de ez elég egyértelmű kérdés volt. :)

2010. febr. 1. 12:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én gondoltam már hasonlóra, de szerintem csak a kíváncsiság hajt! nem hiszem, hogy biszex lennék, hiszen nem érzem ugyanazt az érzést, mintha egy jó pasit látnék meg.......de egyszer lehet h kipróbálom XD
2010. febr. 1. 16:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem minden ember biszex.

Én például nagyon is heterószexuálisnak érzem magam amellett,hogy érzelmileg inkább a saját nememhez kötődök(ez egy erős szeretet),de végülis ez még ilyen korban normális,ugyanakkor az ellenkező nemhez testileg kötődök..de az meg még korai egy 14 éves lánynak.Szóval maradok a gondolatoknál legalább még fél-1 évig..aztán:] majd kiderül,hogy mi lesz..:D

2010. febr. 1. 19:33
 15/23 anonim válasza:
Ne sértegess ilyen hülye kérdésekkel,én csak a csajokat szeretem :D
2010. febr. 2. 13:15
 16/23 anonim ***** válasza:
52%

a lányok között 70-80%-nál előfordul a hajlam a saját nem iránti vonzódásra de sztem férfiaknál ez max 10-20%... mi sokkal de sokkal másképp gondolkodunk az ilyenekről legtöbben..

16/f

2010. febr. 2. 17:48
 17/23 anonim válasza:
52%

A bisex`seg azt jelenti, hogy egy ember a sajat es a masik nemhez is vonzodik. Itt nem csak a fizikalis vonzalomrol van szo, hanem a lelkirol is. Ha valaki lelkileg meg sosem vonzodott egy/ tobb ellenkezo nemu emberhez, akkor o nem nyilvanithato bisexnek.

( A lanyoknak a lanyok iranti vonzalom serdulo korban majdnem mindnekinel megfordul, de ezt kinovik, vagy ez a vonzalom felnott korban is megmarad, tehat ilyenkor lesz egy no valojaban lezbi vagy bisexualis.)

2010. febr. 2. 21:04
 18/23 anonim ***** válasza:
A kérdés sokrétü, nekem határozottan megvan a lelki hajlamom. De pl az az igazság hogy hiába vagyok papiron heteró, volt már egy két hónapos nem szexuális kapcsolatom pasival, jól elvoltunk. de most nem ez volt a kérdés, testileg a lányokhoz vonzódok csak, de pl ez kevés kivételellel egy másik pasi csókjáig, vagy simogatásáig,puszilgatásáig elmegy, de konkrétan szex kizárva minden formájában, attól irtózok. szóval kicsit ez komplexebb ennél hogy valaki mihez vonzódik, megkülönböztetünk csak lelki biszexualitás, testi és lelki biszexualitástól. utóbbi ha megmarad a továbbiakban akkor tekinthető biszexnek, tehát pl valamien szinten jómagam is. azaz Biszexualitás = aki testileg/lelkileg képes arra hogy akár az ellenkezö nemmel akár az azonossal bármilyen szexuális téren kialakítson testi kontaktust
2010. febr. 10. 13:49
 19/23 anonim válasza:
én biszex vagyok és ? nem kellene irigykedni :D
2010. ápr. 18. 17:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Fiú vagy lány vagy?

Keresem a kiscsillagom! :)

Egy 22 éves biszex lányzó

2010. máj. 28. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!