Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja az ember, hogy biszex?
milyen nemű vagy? mert a kérdésből ez nem derül ki..
ha csaj vagy, és a tanár hapsi, akkor nem vagy biszex, teljesen hetero vagy, csak a srácok is és a férfiak is bejönnek Neked
ha csaj vagy, és a tanár nőnemű, akkor előfordulhat, h vmi baj van.. mind a 2 nemhez vonzódsz, tehát igen, biszex vagy
ha srác vagy, és a tanár hapsi, akkor homokos vagy...
ha srác vagy, és a tanár nőnemű, akkor azzal nincs probléma, de mivel írtad, h egy srác is bejön.. nah akkor homár vagy
jah, értem
hát figy
mi nők is belátjuk, ha szép egy másik nő
milyen értelemben "jön be"?? mert ha megyek az utcán, és a párom (FÉRFI) megbámul egy csajszit, akkor megnézem a csajt én is, és ha tényleg szép volt, akkor azt mondom: igen, tényleg szép volt... (persze azért magamban puffogok egy sort)
de ez nem jelenti, h biszex lennék, mert beláttam, h szép
viszont ha már fantáziálgatsz is a tanárnődről, és ezalatt nem arra gondolok, h: de jó lenne, ha holnap adna egy ötöst.. -.- akkor előfordulhat, h vmi hajlam van benned... eddig csak a tanárnőddel szemben fordult elő ilyesmi? korod beli lányok is "bejönnek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!