Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves lány vagyok, nagyon...

16 éves lány vagyok, nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Elmentem bulizni a barátnőimmel, és ott összeismerkedtem egy fiúval. Idősebb nálam, 27 éves. Nagyon megtetszett mert magas, az a helyes és izmus fajta. Szóval táncoltunk és csókolóztunk és mondta, h mi lenne ha nála folytatnánk. én belementem. Nagy hülyeség volt:( Ahogy felmentünk hozzá egyből a szex lett a téma, és hát megtörtént. Mivel én még szűz voltam ezért eléggé fájt, és ő elég durván csinálta. Mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot, maximum szexkapcsolatot. Mi tévő legyek? Én nem így akartam :(

2014. dec. 5. 13:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
30- Jogos. Azt,hogy hogyan azt nyilván nem kérdezi meg de azt ,hogy kivel simán lehet. Sokkal nem jobb a helyzet és elsősorban a szülő a példakép. (normális esetben) Semmi fatális nem történt...reméljük tanul belőle. (25-ös voltam)
2014. dec. 6. 19:19
 32/34 anonim ***** válasza:
van bajod annyi szent :D
2014. dec. 16. 19:30
 33/34 poiu ***** válasza:
35%
Nincs bajod. Felmentél, akartad és megtörtént. Fájt, lehet, hogy mással is fájt volna, ennyi. Kíváncsi voltál, akartad és megtörtént. Nem hibáztál és nincs bajod. Remélhetőleg most már nem vagy kíváncsi, és más alapon fogsz választani. Légy boldog!
2014. dec. 17. 17:10
 34/34 anonim válasza:
A szüleid legalább tudnak erről?
2015. márc. 4. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!