16 éves lány vagyok, nagyon nagy hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Elmentem bulizni a barátnőimmel, és ott összeismerkedtem egy fiúval. Idősebb nálam, 27 éves. Nagyon megtetszett mert magas, az a helyes és izmus fajta. Szóval táncoltunk és csókolóztunk és mondta, h mi lenne ha nála folytatnánk. én belementem. Nagy hülyeség volt:( Ahogy felmentünk hozzá egyből a szex lett a téma, és hát megtörtént. Mivel én még szűz voltam ezért eléggé fájt, és ő elég durván csinálta. Mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot, maximum szexkapcsolatot. Mi tévő legyek? Én nem így akartam :(2014. dec. 5. 13:44
2/34 anonim válasza:
Már csak megbékélni tudsz a helyzettel.
4/34 anonim válasza:
Tanulj a hibádból, és legközelebb próbáld meg elkerülni. Mást most nem tehetsz. És fogadd el, hogy mit tettél, legyen tanulságos.
17/L
5/34 anonim válasza:
most már mindegy. felejtsd el és legközelebb legyél okosabb.
7/34 anonim válasza:
Ha nem így akartad, nem így kellett volna csinálni, nem? Most már tök mindegy.
8/34 anonim válasza:
Gratulálok, egy újabb strigula lettél ennek a pasinak. :D Kb. ennyit is érsz.
9/34 anonim válasza:
hát most már úgyis mindegy.. ha gondolod, akkor folytasd velem;)
a második már nem fog fájni ;)
10/34 anonim válasza:
vissza már nem tudod csinálni, békélj meg a dologgal.
legközelebb hallgass a szüleidre, nem minden hülyeség amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!